Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572

Over Kruijswijk Makelaardij

Makelaar Ron Kruijswijk heeft ruim vijfendertig jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening. In 1993 vestigde hij zich aan de Nieuwstraat in Son. Sinds 1994 is ook beëdigd makelaar John Scheepens werkzaam bij dit kantoor. De dienstverlening heeft zich in die tijd stevig ontwikkeld. Eén aspect is door de jaren heen hetzelfde gebleven: Kwaliteit staat voorop. Dat wordt gewaarborgd door het NVM-lidmaatschap van beide makelaars en lid van Vastgoedcert. Het Kruijswijk-team van vier gemotiveerde en betrokken werknemers streeft altijd naar de beste mogelijkheden voor haar cliënt. Wellicht bent u die cliënt. Kijk eens rustig rond op deze website en ontdek dat u met Kruijswijk Makelaardij ervaring en expertise in huis haalt, zowel in de bestaande woningmarkt als in de nieuwbouwsector.

Bij de verkoop van uw huidige woning behartigen wij graag uw belangen, vanaf de waardebepaling en het bepalen van de juiste verkoopprijs tot en met het tekenen van de akte bij de notaris. Bij het zoeken naar een woning loodsen wij u graag door het grote aanbod heen en checken we waar nodig de technische staat van een huis of de mogelijkheden om te verbouwen.

De laatste dertig jaar heeft Son en Breugel een enorme ontwikkeling doorgemaakt waarbij Kruijswijk Makelaardij intensief betrokken was met alle nieuwbouwprojecten in dit dorp. Op dit moment houdt het makelaarskantoor zich bezig met diverse nieuwbouwprojecten in het dorp waaronder in het Sonniuspark, Sonse Hout, Son aan de Dommel en een aantal nieuwe projecten in het centrum van Son o.a. De Nieuwe Vloed Kanaalzone en Bontstraat.

U kunt bij Kruijswijk Makelaardij terecht voor:
- Aankoop van een bestaande woning of nieuwbouwwoning
- Verkoop van uw huidige woning
- Hypotheekadvies
- Taxaties
- Huur/Verhuur van MKB bedrijfsruimte en winkelpanden.

Loop gerust eens binnen voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek.