Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572

Nieuwbouwprojecten

Actuele projecten

Son aan de Dommel 3e fase

Wethouder Robert Visser (gemeente Son en Breugel) en directeur Harwil de Jonge van Heijmans Vastgoed hebben op donderdag 15 december 2016 een overeenkomst voor de bouw van 59 koopwoningen in het plandeel Rooijseweg Zuid in Sonniuspark getekend. Kruijswijk makelaardij zal namens Heijmans in het eerste kwartaal van 2017 de verkoop van Fase 3 van Son aan de Dommel mede begeleiden. De eerste 27 rij-, hoek-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen zijn een mooi vervolg op plandeel Rooijseweg Noord waar alle woningen al van verkocht zijn. De overige 32 woningen volgen later in 2017. Met het plan wordt verbinding gelegd met de Rooijseweg en het stroomdal van de rivier de Dommel. Door de integraliteit van zowel landschapsarchitectuur als woningarchitectuur ontstaat een nieuwe entree van Sonniuspark. Voor voetgangers en fietsers worden nieuwe paden aangelegd die de wijk met de Dommel verbinden. Eén van de mooiste natuurgebieden in het Brabantse land is daardoor goed bereikbaar. De woningen van Son aan de Dommel hebben een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting. Er is voor elk wat wils of het nu gaatom vrijstaande, halfvrijstaande, rij of hoekwoningen. Gemeenschappelijk hebben ze allemaal de hoge uitvoeringskwaliteit. Duurzaamheid is een belangrijk punt. Voor ons klimaat maar ook voor de portemonnee. Mede door de zonnepanelen (standaard), de bovenmodale isolatie en extra luchtdichting zijn de woningen energieneutraal (EPC=0). En gaan daarmee verder dan de wettelijke norm.Duurzaamheid staat echt centraal in het ontwerp. Ook is besparing te bereiken door handig gebruik te maken van het Heijmans SlimWonen huisbesturingssysteem. Daarmee is het bijvoorbeeld mogelijk om een lichtscenete programmeren in de app, waarmee je in één keer meerdere lampen kunt bedienen. Of alle lampen ineens kunt uitschakelen, met de speciale huis-verlaten schakelaar naast de voordeur. En voor extra veiligheid gaan alle lampen in huis automatisch aan, als een rookmelder alarm geeft. Het resultaat van al deze maatregelen is maandelijks terug te zien in de lagere energienota. Projectwebsite: www.sonaandedommel.nl 

U kunt uw persoonlijke voorkeur via het inschrijfformulier op onze website kenbaar maken. Wij zullen u dan verder informeren over de stand van zaken van het project.

Projecten in voorbereiding

Diverse nieuwbouwprojecten in het Sonniuspark en centrum van Son en Breugel.

Op deze pagina kunt u de komende periode de nieuwbouwprojecten in voorbereiding aantreffen waar ons kantoor bij betrokken is.

Verkochte projecten

Nieuwbouwproject fase 3 Sonse Hout

Welke woning heeft jouw voorkeur?

Aan de sfeervolle Bijenlaan in Sonniuspark (gemeente Son en Breugel) bevindt zich een volgend deelplan van Sonse Hout en bevat in totaal 21 vrije sector huurwoningen en 21 vrije sector koopwoningen. De verkoop van de koopwoningenstart naar verwachting eind februari 2017. 

Programma koopwoningen

De koopwoningen van fase 3 bestaan uit 8 rij- en hoekwoningen, 6 tweekappers met een zijuitbouw op de begane grond, 6 tweekappers met garage en een statige vrijstaande woning met garage. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

 Artist impressies gereed!

De artist impressies van de woningen zijn gereed; bekijk ze nu op de projectwebsite www.sonsehout.nl. Welke woning heeft jouw voorkeur?

U kunt uw persoonlijke voorkeur via het inschrijfformulier op onze website kenbaar maken. Wij zullen u dan verder informeren over de stand van zaken van het project.

Son aan de Dommel

Wandelen in één van de fraaiste natuur­gebieden in het Brabantse land, genieten van de aanblik van veilig spelende kinderen in de gemeenschappelijke achtertuin, samen met andere bewoners naar de buurtbarbecue, een terrasje pikken of cultuur opsnuiven; Son aan de Dommel combineert alle goede kanten van het dorpsleven met de privileges van het wonen nabij de grote stad.

De woningen van Son aan de Dommel ademen de sfeer van het landelijke gebied dat direct aan de wijk grenst. Binnen zijn ze ruim en licht van opzet en helemaal van deze tijd als het gaat om comfort en duurzaamheid. Ze zijn onderhoudsarm en voorzien van zonnepanelen die de energienota minimaliseren. Dankzij een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting, is er voor elk wat wils, of het nou gaat om vrijstaande, halfvrijstaande of rijwoningen. Gemeenschappelijk hebben ze allemaal de hoge uitvoerings kwaliteit.

Bewoners van Son aan de Dommel krijgen niet voor niets het gevoel dat ze een streepje voor hebben!


Sonse Hout

Aan de Bijenlaan in Son worden rij- en hoekwoningen, tweekappers, geschakelde en vrijstaande woningen gerealiseerd.

Opdrachtgever: VOF Sonse Hout, samenwerking Van Wanrooij projectontwikkeling en BPD Eindhoven.

De Brink

In plan De Brink worden 16 starterswoningen gerealiseerd.

Opdrachtgever: Wooninc en Van Wanrooij projectontwikkeling.

Nieuwbouwproject De Hoven Noord

38 Koopgarantwoningen (tussenwoningen)

22 Sociale koopwoningen (tussenwoningen)

26 Koopwoningen (hoekwoningen)

Ontwikkeling / opdrachtgever: Woonstichting 'thuis.

Appartementencomplex CederStaete te Son.

Cederstaete bestaat uit 34 royale koopappartementen aan De Bontstraat nabij het centrum van Son en Breugel. De prachtige appartementen zijn praktisch ingedeeld en van alle gemakken voorzien. De appartementen zijn verschillend van grootte en indeling en maken deel uit van het woon-zorgproject ABC-staete. Er kan gebruik gemaakt worden van diversen faciliteiten die in het gebouw Berkenstaete aanwezig zijn. Dat biedt voordelen! De appartementen staan helemaal op zichzelf, maar zorg is altijd dichtbij. Eigen parkeerplaats in parkeerkelder.

Opdrachtgever: SVVE De Archipel.

Nieuwbouwproject De Hoven Zuid "Sonniuspark" te Son.

10 sociale koopwoningen

25 koopgarantwoningen

28 vrije sector woningen

Ontwikkeling / opdrachtgever: Domein-wonen.

Wonen aan het water! De Kapteyn.

18 Appartementen “De Kapteyn” gelegen aan het kanaal en het groene Dommeldal en op loopafstand van het centrum. Het ware woongenot!

Ontwikkeling / opdrachtgever: Kanaaldijk-Noord b.v. samenwerking o.a. CRA-projectontwikkeling.

Appartementencomplex 17 Septemberplein te Son.

Het project 2e fase 17 Septemberplein is gelegen in het centrum van Son en Breugel. Het project bestaat uit 30 koopappartementen met daaronder totaal 2100 m² commerciële ruimte. Het gehele gebouw is onderkelderd wat voldoende parkeerplaatsen, containerruimte en bergingen biedt. De 2e fase sluit aan op de 1e fase. Deze fase bestaat uit 15 appartementen met op de begane grond een gezondheidscentrum bestaande uit 4 huisartsenpraktijken en een apotheek. 

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.

Appartementencomplex HeiStaete.

Het project "HeiStaete" is gelegen in het centrum van Son en Breugel. Het project bestaat uit 30 koopappartementen met daaronder totaal ca. 2100 m² commerciële ruimten. Het gehele gebouw is onderkelderd wat voldoende parkeerplaatsen, containerruimte en bergingen biedt. 

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.

Appartementencomplex Bos a Nova.

12 appartementen en 4 commerciële ruimtes. Bos a Nova is een tijdloze woonlocatie voor alle leeftijdscategorieën. Met 12 appartementen mag de opzet van Bos a Nova kleinschalig worden genoemd. Het aanbod appartementen is bijzonder gevarieerd. Comfortabele 2- en 3-kamerappartementen en 3 karakteristieke hoekappartementen. De vloeroppervlakte van de woningen varieert van 68 tot 92 m2.

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.

Appartementencomplex De Ossekop te Son.

Het complex bevat twee appartementsgebouwen (totaal 10 appartementen) en vier patiobungalows. Onder de appartementsgebouwen wordt een ruime, afsluitbare parkeergarage aangelegd. Hier parkeren zowel bewoners van de appartementen als van de patiobungalows.

De twee gebouwen bevatten elk twee ruime appartementen op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Op de bovenste woonlaag bevindt zich een riant penthouse. De verschillende woonlagen zijn bereikbaar met een lift. Alle appartementen zijn uniek qua oppervlakte en inrichting. Ze hebben het weldadige comfort van veel licht, lucht en zon. De appartementen op de begane grond hebben een eigen terras; op de eerste verdieping beschikken alle appartementen over fraaie loggia’s. Beide penthouses hebben royale terrassen. 

De vier patiowoningen zijn prettige, lichte woningen die bijzonder veel privacy bieden. De patio’s zijn aan de achterzijde dicht.

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.


Sonse Haag 30 unieke woningen aan de Hendrik Veenemanstraat te Son.

Sonse Haag biedt woningen voor diverse doelgroepen en in verschillende prijsklassen. Van beginnende starters tot de actieve senioren. Het uitgebreide woningaanbod bestaat uit geschakelde woningen, halfvrijstaande woningen en enkele semi-bungalows met alle voorzieningen op de begane grond. De woningen kenmerken zich door eigentijdse architectuur met bijzondere details en tuinen die veel privacy bieden. Het plan ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Son en Breugel.

Opdrachtgever: Kalliste woningbouwontwikkeling.

Appartementencomplex Valkenborch II.

19 koopappartementen Valckenborch II gelegen aan de Wilhelminalaan / Hendrik Veenemanstraat in het centrum van Son en Breugel. Op het binnenterrein bevinden zich carports en bergingen.

Opdrachtgever: Samenwerking Ontwikkeling Nieuwbouwprojecten b.v. / HRA ontwikkeling b.v..


Appartementencomplex Valkenborch I.

17 appartementen gelegen aan de Hendrik Veenemanstraat in het centrum van Son en Breugel zijn ruim van maat en direct gesitueerd aan een inpandige hal met trap en lift. Op het binnenterrein bevinden zich carports en bergingen. 

Opdrachtgever: Samenwerking Ontwikkeling Nieuwbouwprojecten b.v. / HRA ontwikkeling b.v..

Appartementencomplex De Gouden Leeuw.

Het betreft hier 150 m²  winkelruimten en 5 appartementen. Centrum van Son.

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.


Nieuwbouwwoningen 't Zand te Son en Breugel.

Diverse woningen nieuwbouwwijk 't Zand te Son en Breugel.

Opdrachtgever: Bouwfonds Woningbouw B.V..

Kloosterplan te Son.

Appartementen / sociale koopwoningen / premie koopwoningen / vrije sectorwoningen / semi-bungalows. 

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout Beheer B.V.

Arafura 14 riante vrije sectorwoningen te Son.

Waterwoningen gelegen in woonwijk "De Gentiaan" te Son.

Opdrachtgever: Zondag Bouwgroep.

"Kom Breugel" Sint Catharinastraat.

Sociale koopwoningen / vrije sector woningen.

Opdrachtgever: Woningstichting "De Voorzorg" Son.