Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572

Nieuwbouwprojecten

Actuele projecten

Wij hebben momenteel geen actuele nieuwbouwprojecten.

Projecten in voorbereiding

Wij hebben momenteel geen nieuwbouwprojecten in voorbereiding.

Verkochte projecten

De Waterbloem 13 woningen

De Waterbloem bestaat uit 6 hoekwoningen en 7 rijwoningen en is gelegen in een prachtige kleinschalige wijk aan Kanaaldijk Noord in Son. De woningen zijn verdeeld over drie woonblokken. De oriëntatie op het Wilhelminakanaal zorgt ervoor dat het een fantastische plek is om te wonen en te leven. Bovendien is de bouwlocatie gelegen nabij het centrum van Son en Breugel.

Met dit plan speelt de ontwikkelaar, Van Stiphout Projectontwikkeling, in op de toenemende vraag naar grondgebonden woningen. Het plan is ruim opgezet en voegt zich mooi in de bestaande wijk ‘De Vloed’. Er is veel aandacht besteed aan de ruimtelijke kwaliteit met als resultaat een ontwerp dat complementair is aan de bestaande natuurlijke omgevingselementen.

De toekomstige bewoners kunnen hun hart ophalen. De woningen zijn stuk voor stuk comfortabel en praktisch ingedeeld. Bovendien zijn ze duurzaam en toekomstgericht volgens de laatste eisen met onder andere zonnepanelen en een warmtepomp. Vanzelfsprekend zonder gas en inclusief Woningborg-garantiecertificaat. De hoekwoningen komen op de markt voor een prijs vanaf € 350.000,- VON en de rijwoningen voor een prijs vanaf € 315.000,- VON.


28 mei 2020 start verkoop Nieuwbouwproject Sonse Hout Vijverrand

Aan de vijverrand in Sonniuspark (gemeente Son en Breugel) bevindt zich een deelplan van Sonse Hout en bevat in totaal 34 koopwoningen. 

Programma koopwoningen: De koopwoningen van deze fase bestaan uit 22 tweekappers, 4 vrijstaand/geschakelde woningen en 8 semi-bungalows.

Donderdag 28 mei start de verkoop van 34 woningen in Sonse Hout te Son en Breugel. De inschrijving verloopt digitaal. U kunt die dag vanaf 09.00 uur online inschrijvingen voor één of meerdere bouwnummers van uw keuze. De inschrijfperiode eindigt op maandag 8 juni om 17.00 uur. Daarna worden alle inschrijvingen beoordeeld en de woningen passend toegewezen.

Inschrijven via de projectwebsite https://www.vanwanrooij.nl/son-sonse-hout/

Project Son aan de Dommel fase 5

Son aan de Dommel fase 5

Grenzend aan het prachtige Dommellandschap en het nieuwe Sonniuspark liggen de nieuwbouwhuizen van Son aan de Dommel. Een unieke plek om te wonen. Je kunt er wandelen in een van de mooiste natuurgebieden in het Brabantse land. De kinderen spelen veilig buiten. En in het levendige centrum van Son en Breugel kun je een terrasje pikken of cultuur opsnuiven. Son aan de Dommel combineert alle goede kanten van het dorpsleven met de privileges van het wonen nabij de grote stad. Heb je dat ook als je een huis zou kopen in Eindhoven?

De woningen van Son aan de Dommel ademen de sfeer van het landelijke gebied dat direct aan de wijk Sonniuspark grenst. Dankzij een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting, is er voor elk wat wils, of het nou gaat om een vrijstaand huis, tweekapper, rijwoning of hoekhuis. Gemeenschappelijk hebben ze allemaal de hoge uitvoeringskwaliteit en de voordelen van een nieuwbouwhuis. In totaal bestaat de ontwikkeling van deze fase 5 uit 34 ruime woningen in 10 verschillende typen onder architectuur van Bedaux de Brouwer.

Op 17 december zijn de 34 woningen van fase 5 in de verkoop gegaan. Deze fase is onderscheidend door de ruime opzet met diepe tuinen, fraaie architectuur en de ligging (o.m. aan een statige laan met oude eiken en nabij het Dommeldal). Daarnaast biedt Son aan de Dommel grote afwisseling in woningtypen voor elk wat wils: 16 rijwoningen, 8 tweekappers, 6 driekappers en 4 vrijstaande woningen.

Rijwoningen: circa € 317.000,= v.o.n.
3-kapper: circa € 340.000,= v.o.n.
2-kapper: circa € 440.000,= v.o.n.
Vrijstaand: circa € 550.000,= v.o.n.

De Nieuwe Vloed

Mooi en duurzaam wonen: De Nieuwe Vloed!

Aangenaam wonen aan de Bontstraat te Son op een steenworp afstand van Eindhoven. 

Dit plan bevat 10 woningen, twee hoekwoningen en acht tussenwoningen.
Nieuwbouwproject Klein Stokland

Wonen in een groene omgeving. Aan de rand van de Dommelvallei, met het centrum van Son en Breugel binnen handbereik. Dat is Klein Stokland. Een nieuw stukje Breugel tussen de Piet Heinlaan, Planetenlaan en Jupiterstraat. Hier realiseert Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling BV de eerste duurzame, gasloze wijk van de gemeente Son en Breugel. U heeft de keuze uit 2 vrijstaande woningen, 6 tweekappers, 6 rij- en 4 hoekwoningen. 


Nieuwbouwproject De nieuwe Vloed

Wonen in De Nieuwe Vloed betekent genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Een prachtig polderlandschap, uitgestrekte natuur en diverse recreatieplassen. In de nieuwbouwwijk woon je in een landelijke omgeving, maar door de centrale ligging ben je zo in het centrum. Aangenaam wonen in een rustige en groene omgeving, vlakbij de stad. Hier realiseert Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling één van de eerste duurzame, gasloze wijken van de gemeente Son en Breugel. U heeft de keuze uit 21 appartementen, 8 tweekappers, 2 hoekwoningen en 8 starters-tussenwoningen.

Op woensdag 3 april is de start verkoop van de appartementen betreft Nieuwbouwproject De Nieuwe Vloed. U bent u tussen 19.00 uur en 20.30 uur van harte welkom in de kapel van La Sonnerie, Nieuwstraat 45 te Son en Breugel. U ontvangt dan de brochure, de prijslijst en een keuzeformulier van het project. De makelaars geven een toelichting op het project en over de procedure van de inschrijving. In het weekend voor de start verkoop worden de plattegronden en de prijzen op de projectwebsite gepubliceerd.

Op dinsdag 9 april is de start verkoop van de woningen nieuwbouwproject De Nieuwe Vloed. U bent tussen 17.00  en 19.00 uur van harte welkom op ons kantoor, Nieuwstraat 39 te Son en Breugel. U ontvangt dan de brochure, de prijslijst en een keuzeformulier van het project. De makelaars geven een toelichting op het project en over de procedure van de inschrijving. In het weekend voor de start verkoop worden de plattegronden en de prijzen op de projectwebsite gepubliceerd.VERDE VIDO Molenstraat te Son

6 moderne levensloop bestendige woningen op loopafstand van water en natuur. De ruim opgezette woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond met o.a. een grote leefkeuken, living, slaapkamer en complete badkamer met inloopdouche. 

Op de verdieping 2 slaapkamers en een badkamer. 

Prijzen vanaf circa € 465.000,= v.o.n. 

 

Patio-woningen Son aan de Dommel 4e fase.

9 ruime patiowoningen tot wel 134 m² / 614 m³ prijs vanaf € 330.000,= v.o.n.

Gelijkvloers wonen. Het gemak van gelijkvloers wonen zonder het gemis van een eigen tuin. Volledig woonprogramma op de begane grond, met onder meer een badkamer en slaapkamer. Dankzij de verdieping kunt u extra slaapkamers- of logeerkamers maken of heeft u extra bergruimte. Energieneutraal en ontworpen volgens de OnbezorgdWonen filosofie, inclusief huisdomotica. 

Son aan de Dommel 4e fase

Verkoop gestart 23 woningen Son aan de Dommel fase 4 te Son en Breugel!

In deze fase gaan 7 rijwoningen, 4 hoekwoningen waarvan 2 met garage, 10 tweekappers met garage en 2 vrijstaande woningen met garage in de verkoop.

De pluspunten van Son aan de Dommel:
Riante woningen op ruime kavels tot maar liefst 492 m2
Comfortabel duurzaam: energieneutraal (EPC = 0)

Standaard met zonnepanelen 

Ruimtelijk met veel daglicht
Fraaie dorpse architectuur 

Ruime variatie in vorm, kleur en inrichting

Bovenmodale isolatie en extra luchtdichting
Onderhoudsvriendelijk
SlimWonen (huisbesturingssysteem)
Grenzend aan het prachtige Dommeldallandschap
Ruime parkeermogelijkheden (soms op eigen terrein)

De woningen variëren in prijsklasse vanaf circa € 265.000,= v.o.n.Nieuwbouwproject fase 3 Sonse Hout

Welke woning heeft jouw voorkeur?

Aan de sfeervolle Bijenlaan in Sonniuspark (gemeente Son en Breugel) bevindt zich een volgend deelplan van Sonse Hout en bevat in totaal 21 vrije sector huurwoningen en 21 vrije sector koopwoningen. De verkoop van de koopwoningenstart naar verwachting eind februari 2017. 

Programma koopwoningen

De koopwoningen van fase 3 bestaan uit 8 rij- en hoekwoningen, 6 tweekappers met een zijuitbouw op de begane grond, 6 tweekappers met garage en een statige vrijstaande woning met garage. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

 Artist impressies gereed!

De artist impressies van de woningen zijn gereed; bekijk ze nu op de projectwebsite www.sonsehout.nl. Welke woning heeft jouw voorkeur?

U kunt uw persoonlijke voorkeur via het inschrijfformulier op onze website kenbaar maken. Wij zullen u dan verder informeren over de stand van zaken van het project.

Son aan de Dommel

Wandelen in één van de fraaiste natuur­gebieden in het Brabantse land, genieten van de aanblik van veilig spelende kinderen in de gemeenschappelijke achtertuin, samen met andere bewoners naar de buurtbarbecue, een terrasje pikken of cultuur opsnuiven; Son aan de Dommel combineert alle goede kanten van het dorpsleven met de privileges van het wonen nabij de grote stad.

De woningen van Son aan de Dommel ademen de sfeer van het landelijke gebied dat direct aan de wijk grenst. Binnen zijn ze ruim en licht van opzet en helemaal van deze tijd als het gaat om comfort en duurzaamheid. Ze zijn onderhoudsarm en voorzien van zonnepanelen die de energienota minimaliseren. Dankzij een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting, is er voor elk wat wils, of het nou gaat om vrijstaande, halfvrijstaande of rijwoningen. Gemeenschappelijk hebben ze allemaal de hoge uitvoerings kwaliteit.

Bewoners van Son aan de Dommel krijgen niet voor niets het gevoel dat ze een streepje voor hebben!


Son aan de Dommel 3e fase

Wethouder Robert Visser (gemeente Son en Breugel) en directeur Harwil de Jonge van Heijmans Vastgoed hebben op donderdag 15 december 2016 een overeenkomst voor de bouw van 59 koopwoningen in het plandeel Rooijseweg Zuid in Sonniuspark getekend. Kruijswijk makelaardij zal namens Heijmans in het eerste kwartaal van 2017 de verkoop van Fase 3 van Son aan de Dommel mede begeleiden. De eerste 27 rij-, hoek-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen zijn een mooi vervolg op plandeel Rooijseweg Noord waar alle woningen al van verkocht zijn. De overige 32 woningen volgen later in 2017. Met het plan wordt verbinding gelegd met de Rooijseweg en het stroomdal van de rivier de Dommel. Door de integraliteit van zowel landschapsarchitectuur als woningarchitectuur ontstaat een nieuwe entree van Sonniuspark. Voor voetgangers en fietsers worden nieuwe paden aangelegd die de wijk met de Dommel verbinden. Eén van de mooiste natuurgebieden in het Brabantse land is daardoor goed bereikbaar. De woningen van Son aan de Dommel hebben een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting. Er is voor elk wat wils of het nu gaatom vrijstaande, halfvrijstaande, rij of hoekwoningen. Gemeenschappelijk hebben ze allemaal de hoge uitvoeringskwaliteit. Duurzaamheid is een belangrijk punt. Voor ons klimaat maar ook voor de portemonnee. Mede door de zonnepanelen (standaard), de bovenmodale isolatie en extra luchtdichting zijn de woningen energieneutraal (EPC=0). En gaan daarmee verder dan de wettelijke norm.Duurzaamheid staat echt centraal in het ontwerp. Ook is besparing te bereiken door handig gebruik te maken van het Heijmans SlimWonen huisbesturingssysteem. Daarmee is het bijvoorbeeld mogelijk om een lichtscenete programmeren in de app, waarmee je in één keer meerdere lampen kunt bedienen. Of alle lampen ineens kunt uitschakelen, met de speciale huis-verlaten schakelaar naast de voordeur. En voor extra veiligheid gaan alle lampen in huis automatisch aan, als een rookmelder alarm geeft. Het resultaat van al deze maatregelen is maandelijks terug te zien in de lagere energienota. Projectwebsite: www.sonaandedommel.nl 

U kunt uw persoonlijke voorkeur via het inschrijfformulier op onze website kenbaar maken. Wij zullen u dan verder informeren over de stand van zaken van het project.

Sonse Hout

Aan de Bijenlaan in Son worden rij- en hoekwoningen, tweekappers, geschakelde en vrijstaande woningen gerealiseerd.

Opdrachtgever: VOF Sonse Hout, samenwerking Van Wanrooij projectontwikkeling en BPD Eindhoven.

De Brink

In plan De Brink worden 16 starterswoningen gerealiseerd.

Opdrachtgever: Wooninc en Van Wanrooij projectontwikkeling.

Nieuwbouwproject De Hoven Noord

38 Koopgarantwoningen (tussenwoningen)

22 Sociale koopwoningen (tussenwoningen)

26 Koopwoningen (hoekwoningen)

Ontwikkeling / opdrachtgever: Woonstichting 'thuis.

Appartementencomplex CederStaete te Son.

Cederstaete bestaat uit 34 royale koopappartementen aan De Bontstraat nabij het centrum van Son en Breugel. De prachtige appartementen zijn praktisch ingedeeld en van alle gemakken voorzien. De appartementen zijn verschillend van grootte en indeling en maken deel uit van het woon-zorgproject ABC-staete. Er kan gebruik gemaakt worden van diversen faciliteiten die in het gebouw Berkenstaete aanwezig zijn. Dat biedt voordelen! De appartementen staan helemaal op zichzelf, maar zorg is altijd dichtbij. Eigen parkeerplaats in parkeerkelder.

Opdrachtgever: SVVE De Archipel.

Nieuwbouwproject De Hoven Zuid "Sonniuspark" te Son.

10 sociale koopwoningen

25 koopgarantwoningen

28 vrije sector woningen

Ontwikkeling / opdrachtgever: Domein-wonen.

Wonen aan het water! De Kapteyn.

18 Appartementen “De Kapteyn” gelegen aan het kanaal en het groene Dommeldal en op loopafstand van het centrum. Het ware woongenot!

Ontwikkeling / opdrachtgever: Kanaaldijk-Noord b.v. samenwerking o.a. CRA-projectontwikkeling.

Appartementencomplex 17 Septemberplein te Son.

Het project 2e fase 17 Septemberplein is gelegen in het centrum van Son en Breugel. Het project bestaat uit 30 koopappartementen met daaronder totaal 2100 m² commerciële ruimte. Het gehele gebouw is onderkelderd wat voldoende parkeerplaatsen, containerruimte en bergingen biedt. De 2e fase sluit aan op de 1e fase. Deze fase bestaat uit 15 appartementen met op de begane grond een gezondheidscentrum bestaande uit 4 huisartsenpraktijken en een apotheek. 

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.

Appartementencomplex HeiStaete.

Het project "HeiStaete" is gelegen in het centrum van Son en Breugel. Het project bestaat uit 30 koopappartementen met daaronder totaal ca. 2100 m² commerciële ruimten. Het gehele gebouw is onderkelderd wat voldoende parkeerplaatsen, containerruimte en bergingen biedt. 

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.

Appartementencomplex Bos a Nova.

12 appartementen en 4 commerciële ruimtes. Bos a Nova is een tijdloze woonlocatie voor alle leeftijdscategorieën. Met 12 appartementen mag de opzet van Bos a Nova kleinschalig worden genoemd. Het aanbod appartementen is bijzonder gevarieerd. Comfortabele 2- en 3-kamerappartementen en 3 karakteristieke hoekappartementen. De vloeroppervlakte van de woningen varieert van 68 tot 92 m2.

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.

Appartementencomplex De Ossekop te Son.

Het complex bevat twee appartementsgebouwen (totaal 10 appartementen) en vier patiobungalows. Onder de appartementsgebouwen wordt een ruime, afsluitbare parkeergarage aangelegd. Hier parkeren zowel bewoners van de appartementen als van de patiobungalows.

De twee gebouwen bevatten elk twee ruime appartementen op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Op de bovenste woonlaag bevindt zich een riant penthouse. De verschillende woonlagen zijn bereikbaar met een lift. Alle appartementen zijn uniek qua oppervlakte en inrichting. Ze hebben het weldadige comfort van veel licht, lucht en zon. De appartementen op de begane grond hebben een eigen terras; op de eerste verdieping beschikken alle appartementen over fraaie loggia’s. Beide penthouses hebben royale terrassen. 

De vier patiowoningen zijn prettige, lichte woningen die bijzonder veel privacy bieden. De patio’s zijn aan de achterzijde dicht.

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.


Sonse Haag 30 unieke woningen aan de Hendrik Veenemanstraat te Son.

Sonse Haag biedt woningen voor diverse doelgroepen en in verschillende prijsklassen. Van beginnende starters tot de actieve senioren. Het uitgebreide woningaanbod bestaat uit geschakelde woningen, halfvrijstaande woningen en enkele semi-bungalows met alle voorzieningen op de begane grond. De woningen kenmerken zich door eigentijdse architectuur met bijzondere details en tuinen die veel privacy bieden. Het plan ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Son en Breugel.

Opdrachtgever: Kalliste woningbouwontwikkeling.

Appartementencomplex Valkenborch II.

19 koopappartementen Valckenborch II gelegen aan de Wilhelminalaan / Hendrik Veenemanstraat in het centrum van Son en Breugel. Op het binnenterrein bevinden zich carports en bergingen.

Opdrachtgever: Samenwerking Ontwikkeling Nieuwbouwprojecten b.v. / HRA ontwikkeling b.v..


Appartementencomplex Valkenborch I.

17 appartementen gelegen aan de Hendrik Veenemanstraat in het centrum van Son en Breugel zijn ruim van maat en direct gesitueerd aan een inpandige hal met trap en lift. Op het binnenterrein bevinden zich carports en bergingen. 

Opdrachtgever: Samenwerking Ontwikkeling Nieuwbouwprojecten b.v. / HRA ontwikkeling b.v..

Appartementencomplex De Gouden Leeuw.

Het betreft hier 150 m²  winkelruimten en 5 appartementen. Centrum van Son.

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout projectontwikkeling.


Nieuwbouwwoningen 't Zand te Son en Breugel.

Diverse woningen nieuwbouwwijk 't Zand te Son en Breugel.

Opdrachtgever: Bouwfonds Woningbouw B.V..

Kloosterplan te Son.

Appartementen / sociale koopwoningen / premie koopwoningen / vrije sectorwoningen / semi-bungalows. 

Opdrachtgever: Gebr. Van Stiphout Beheer B.V.

Arafura 14 riante vrije sectorwoningen te Son.

Waterwoningen gelegen in woonwijk "De Gentiaan" te Son.

Opdrachtgever: Zondag Bouwgroep.

"Kom Breugel" Sint Catharinastraat.

Sociale koopwoningen / vrije sector woningen.

Opdrachtgever: Woningstichting "De Voorzorg" Son.