Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572

Hypotheken

Voor het zoeken naar de geschikte woning en de aankoop ervan bent u bij ons aan het juiste adres. Als NVM-makelaar kennen wij Son en Breugel en de huizenmarkt als geen ander. Bovendien is onze ervaring bij het onderhandelen van grote waarde. Maar voor het zover is, wilt u graag eerst inzicht hebben in uw mogelijkheden voor de financiering, zodat u weet in welke prijsklasse u kunt zoeken. En daarvoor gaat u eveneens het liefst naar een onafhankelijk specialist. Iemand die u op heldere en eerlijke wijze adviseert over de financiële oplossing die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Daarom kiest u voor KRUIJSWIJK HYPOTHEKEN.

Op welk moment naar KRUIJSWIJK HYPOTHEKEN? 

De meeste mensen oriënteren zich eerst op hun financiële mogelijkheden, alvorens een zoekopdracht bij de makelaar te plaatsen. Wilt u bijvoorbeeld weten hoeveel u maximaal kunt lenen, welke maandlasten daarbij horen en hoe u het beste kunt inspelen op uw wensen in de toekomst? Wij rekenen het graag voor u uit en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden. Ook als u al een huis heeft gekocht en op korte termijn een financiering nodig hebt, kan één van onze erkende hypotheekadviseurs u snel een hypotheekofferte aanbieden van nagenoeg alle hypotheekverstrekkers in Nederland.

Een persoonlijk financieel plan

Een hypotheekadvies gaat bij ons verder dan de berekening van uw maandlasten. Wij houden in ons advies rekening met uw huidige situatie, maar kijken samen met u ook naar de toekomst. Verwacht u bijvoorbeeld hoge studiekosten van uw kinderen, wenst u een aanvulling op uw pensioen, of wilt u of uw partner de mogelijkheid hebben om eerder te stoppen met werken. Al die wensen verwerken wij in een persoonlijk plan. Hiermee krijgt u een volledig en vooral helder inzicht in de financiële mogelijkheden, zodat u de meest optimale keuze kunt maken. Een keuze die past bij wat u nu wilt en later verwacht.

Waarom KRUIJSWIJK HYPOTHEKEN? 

Doordat wij gebruik maken van een centrale inkoop kunnen wij goede afspraken maken met vrijwel alle geldverstrekkers. U krijgt bij ons dus zeer scherpe aanbiedingen. Wij zijn aan geen enkele bank of financiële instelling verbonden en kunnen u dus volledig objectief adviseren. Daarbij voldoet KRUIJSWIJK HYPOTHEKEN aan alle eisen vastgelegd in de Wet Financieel Toezicht. Wij voldoen hiermee aan strenge kwaliteitseisen wat betreft duidelijke en volledige voorlichting, bescherming van de consument tegen te hoge woonlasten en een goede service en afhandeling. De erkenning door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs is tevens een bevestiging van de kwaliteit die wij leveren. 

Dienstverleningsdocumenten KRUIJSWIJK HYPOTHEKEN

- Dienstverleningsdocument Hypotheken DVD downloaden.
- Dienstverleningsdocument Risico DVD downloaden.
- Dienstverleningsdocument Vermogen DVD downloaden.

U bent van harte welkom! Wonen begint bij KRUIJSWIJK HYPOTHEKEN. Wilt u zeker zijn van een persoonlijk, deskundig en gratis advies dat leidt tot de optimale hypotheekoplossing voor uw specifieke situatie? Maak dan vrijblijvend met ons een afspraak.