Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572

Aankopen

De verandering in de Wet- en regelgeving, bestemmingsplannen en technische eisen zorgen ervoor dat het kopen van een woning geen eenvoudige zaak meer is. Daarom is het verstandig een specialist zoals Kruijswijk Makelaardij in te schakelen.

Door de jarenlange ervaring mag Kruijswijk Makelaardij zich met recht specialist noemen op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling in Son en Breugel en omgeving.

Wat kunt u van Kruijswijk Makelaardij verwachten?

• Na inschrijving worden uw woonwensen in het uitwisselingssysteem van de NVM gezet. U wordt vervolgens op de hoogte gebracht zodra er een geschikte woning te koop wordt aangeboden.

• In overleg bepaalt u wat u kunt en wilt besteden. Daarvoor wordt u een onafhankelijk hypotheekadvies aangeboden zodat u in staat bent de financiële consequenties te overzien (zie hypotheken).

• Samen met u worden de woningen bezichtigd en krijgt u advies over o.a. de waarde, de courantheid, de staat van de woning en eventuele belemmerende bepalingen.

• In overleg met u wordt er onderhandeld over de prijs en de voorwaarden.

• Nadat u alle beslissingen genomen heeft moet er nog veel papierwerk afgewikkeld worden. Vanzelfsprekend wordt dit met veel zorg van u overgenomen.

• De koopakte wordt op juistheid gecontroleerd en u wordt begeleid tijdens de inspectie en de notariële overdracht.

Kortom als u op zoek bent naar een woning in Son en Breugel of omgeving en u wenst een optimale begeleiding, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Kruijswijk Makelaardij.

Voor een uitgebreid overzicht van het aankooptraject kunt u hier klikken. 

Antwoorden op de 10 meest gestelde vragen m.b.t. het aankopen van een woningen vindt u hier.