Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar nieuwsoverzicht

Info coronavirus.

Het coronavirus heeft een grote invloed op onze dienstverlening. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal. Daarom hanteren wij om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan de adviezen van het RIVM (https://www.rivm.nl/) .
Daarnaast hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen.

1. Wij blijven onze opdrachtgevers bijstaan waarbij onze voorkeur uit gaat naar telefonisch       overleg.
2. Indien mogelijk laten wij bezichtigingen doorgaan. Bezichtigingen vinden naast de makelaar plaats met maximaal 2 personen. Wij verzoeken verkopers om niet aanwezig te zijn tijdens bezichtigingen. Indien binnen de gezinnen van (kandidaat)kopers en verkopers mensen ziek of verkouden zijn, dan verzoeken wij u om de afspraak altijd te annuleren. 
Tijdens bezichtigingen binnen is het dragen van een mondkapje verplicht en worden deuren/kasten uitsluitend door de makelaar geopend.
3. Overeenkomsten worden zoveel mogelijk op afstand ondertekend, digitaal of per post.
4. Het kantoor zal zoveel mogelijk bemand zijn echter niet opengesteld voor bezoekers zonder afspraak. Onze medewerkers werken ook mogelijk vanuit huis.
5. Voor cliënten die een afspraak op kantoor hebben verzoeken wij te wachten bij de balie tot een medewerker u begeleidt naar de spreekkamer. Wij proberen de richtlijnen van de RIVM op kantoor zoveel mogelijk te handhaven.
6. Het kan zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn, en dat we minder snel reageren op mail of voicemail-berichten.
7. Wij verzoeken u uw vragen zoveel mogelijk per mail te stellen info@kruijswijkmakelaardij.nl.

Met deze maatregelen trachten we onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren en onze dienstverlening voor alle belanghebbenden op peil te houden.

Ik vertrouw erop dat wij u met deze informatie voldoende hebben geïnformeerd over onze werkwijze ten gevolge van het Coronavirus.

Namens ondergetekende en medewerkers van:
Kruijswijk Makelaardij en Hypotheken
Ron Kruijswijk
Geplaatst op:
Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht