Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Zebrakever 75 - Son en Breugel

Goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde afsluitbare veranda en berging. Luxe keuken (2019) en badkamer (2011). 1e en 2e verdieping laminaatvloeren. 8 zonnepanelen. Energielabel A. Woonoppervlak ± 113 m². Instapklare woning! Perceel 147 m². Gelegen in woonwijk "Sonniuspark".

Begane grond: Ruime hal, trapopgang, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met fontein en onderkastje, vaste kast, meterkast, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren inclusief grote Plissé schuifhor naar de veranda, trapkast met unit vloerverwarming, open keuken aan de voorzijde van de woning met luxe MDF keukeninrichting (2019) in hoekopstelling voorzien van inductie kookplaat, Bora afzuiging verwerkt in de kookplaat, koel-/vriescombinatie (2½ vriesladen), geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, wandverlichting, mengkraan en composieten werkblad.

Veranda: Luxe antraciet veranda, welke in december 2022 is geplaatst over de volle breedte van de woning, voorzien van schuiframen/deuren aan de tuinzijde waardoor de veranda compleet kan worden afgesloten, keramische tegelvloer (60 x 60 cm) en lichtdoorlatend dak met ingebouwde led-verlichting.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,86 x 2,95 m) , slaapkamer (± 3,44 x 2,46 m), slaapkamer (± 2,95 x 2,10 m), grotendeels betegelde badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan en douchecabine, dubbele wastafel in meubel, spiegelkastje, badkamerkast, elektrische design-radiator en vloerverwarming, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Open zolderkamer voorzien van grote dakkapel met kunststof kozijn, vaste kast, werkblad met daaronder opstelmogelijkheid voor een wasmachine en bergruimte onder de schuine zijde van de kap, c.v.-/bergruimte met opstelling HR combi-ketel (2011), mechanische ventilatie unit, verdeler zonnepanelen, aansluiting voor wasmachine en bergruimte onder de schuine zijde van de kap.

Bijzonderheden: De begane grond en 1e verdieping worden verwarmd middels vloerverwarming. Luxe veranda (geplaatst december 2022) voorzien van schuiframen waardoor de veranda kan worden afgesloten en een polycarbonaat dak met led-verlichting . De behangen wanden van de begane grond en 1e verdieping zijn in 2023 geschilderd. Begane grond, 1e en 2e verdieping grotendeels voorzien van laminaatvloeren. De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van rolluiken. Veel lichtinval in de woning. Grotendeels kunststof kozijnen met HR++ beglazing. HR-ketel (bouwjaar 2011). Goede isolatievoorzieningen. 8 zonnepanelen geplaatst in 2021. Energielabel A (vastgesteld in 2019 en waarna de zonnepanelen nog zijn geplaatst). Een instapklare woning! Achtertuin gesitueerd op het westen en voorzien van kunstgras en terras met keramische tegels (60 x 60 cm). Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd welke voorzien is van elektra. Tevens is er een poort naar achterliggend voetpad. De woning is gelegen aan een fraaie brede straat met parkeerplaatsen en in de directe nabijheid van groenvoorzieningen, speelveld, basisschool, vijver en sportaccommodaties. Woonwijk Sonniuspark; De Hoven Noord. Gunstige ligging t.o.v. snelwegen A50, A2 en A58. Bouwjaar 2011/2012. Woonoppervlakte woning ± 113 m². Inhoud woning ± 377 m³ (exclusief veranda). Perceelgrootte 147 m².