Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Willem van de Laarhof 7 - Nuenen (Nederwetten)

Vrijstaande semi-bungalow met inpandige garage en tuinhuis. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Woonoppervlakte 150 m² + 19 m² overig inpandig. Inhoud ± 665 m³. Achtertuin op het westen. Perceelgrootte 370 m². Fraaie ligging in landelijke woonomgeving.

Begane grond woongedeelte: Hal, meterkast met uitgebreide elektrische installatie, trapopgang met beuken traptreden, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met fontein, open eetkeuken (± 18 m²) met fraai hoekraam en keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van inductie kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combi-oven/magnetron, geïntegreerde vaatwasser, koelkast, vriezer (2½-laden), 1½ r.v.s.-spoelbak, lichtluifeltje, mengkraan, composieten werkblad en diverse kasten/lades, woonkamer (± 30 m²) met zijraam, schuifpui naar overdekt terras en deur naar slaap-/ werkvleugel, trapkast.

Slaap-/werkkamer en badkamer begane grond: Slaapkamer c.q. werkkamer begane grond (totaal ± 25 m²) met 2 grote raampartijen, luxe badkamer voorzien van grote inloop-douche met thermostaatkraan en grote draingoot, vrijdragend toilet, urinoir, dubbele wastafel in meubel, spiegel met verlichting, design-radiator en vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop, separate toiletruimte met vrijdragend toilet + fontein, slaapkamer (± 17 m²) met walk-inn kast, 2e badkamer voorzien van grote inloop-douche met thermostaatkraan en lange draingoot, dubbele wastafel in meubel, spiegel met verlichting, design-radiator en vloerverwarming, slaap-/werkkamer (± 12 m²) met fraai hoekraam en zijraam, berg-/wasruimte met aansluiting voor wasmachine.

Bijzonderheden: Vrijstaande woning gebouwd in 2010/2011 met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woongedeelte van de begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming met thermostaat per ruimte. De hal, keuken, woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van keramiek tegelvloer in hout motief. Speelse woonkamer met schuifpui, mooie lichtinval en al jaren zicht op groenvoorziening (mogelijke bouwkavels). Woonkamer + keuken totaal circa 48 m². Grote slaap-/werkkamer (± 25 m²) en badkamer op de begane grond! Op de begane grond zijn veel ramen voorzien van duettes (schuifgordijnen welke naar boven en beneden kunnen worden geschoven). Trap met beuken treden. 2 slaap-/werkkamers op de verdieping alsmede een 2e badkamer. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een keramiek tegelvloer in houtmotief. Lessenaarsdak met fraai hoogteverschil in de slaapkamers. Wanden schuurwerk en plafonds pleisterwerk. Stompe binnendeuren met r.v.s. deurbeslag. Diverse horren. Aquacell waterontharder. Infrarood lichtsensor in de hal en op de overloop. Diverse extra (loze) leidingen. Alle woonruimtes met minimaal 1 dubbele CAT6 wandcontactdoos en coax aansluiting. CAT6 patchpaneel in de meterkast. Hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen. Het zijraam van de woonkamer en het zuid gelegen raam van de slaap-/werkkamer op de begane grond zijn voorzien van op afstand bedienbare screens. De woning is voorzien van dak-, spouw- en vloerisolatie en HR++ beglazing. 14 zonnepanelen. Energielabel A. Semi-bungalow met speelse indeling! Bouwjaar: 2010 / 2011. Woonoppervlakte ± 150 m² + 19 m² overige inpandige ruimte. Totale inhoud ± 665 m³. Perceelgrootte 370 m².

Via de hal van de woning inpandige bereikbare garage/berging voorzien van tegelvloer, uitstort-gootsteen (warm- en koud water), aansluiting voor wasmachine, HR combi-ketel (2010), Aquacell waterontharder en 2 x mechanische ventilatie unit. Brede oprit voor 2 auto's + extra oprit/toegang achterom.

Fraaie en privacy biedende achtertuin voorzien van overdekt terras met ingebouwde led-verlichting, diverse elektrapunten, buitenkraan, putje, tuinverlichting, houten schuttingen en TotalFence hekwerk met dubbelstaafs panelen en stalen poort. Al 12 jaar vrije ligging aan de achterzijde echter conform het bestemmingsplan mogelijkheid voor 2 grote bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning. In de achtertuin is het optimaal genieten van de zon uit het westen. Fraai overdekt terras (± 11 m²) met hardstenen tegelvloer gelegd op betonplaten en ingebouwde led-verlichting. Grenen houten tuinhuis/berging voorzien van elektra. Voor de berging bevindt zich een overdekt terras. 

Gelegen aan een voor autoverkeer doodlopende straat in een in 2010/2011 gebouwde woonwijk in kerkdorp Nederwetten. Looppad naar speelterrein en in nabijheid van een basisschool, sportvelden en de natuurgebieden  “Dommeldal” en “Nuenens Broek”. Fraaie en landelijke woonomgeving met zicht op landerijen schuin voor de woning en thans aan de achterzijde van het huis. Op korte afstand van het centrum van Nuenen, Son en Breugel en Eindhoven.