Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Wilhelminalaan 36 - Son en Breugel

Over de volle breedte uitgebouwde halfvrijstaande tweekapper met grote garage. Ruime mogelijkheid voor aanbouwen. ± 45 meter diepe en privacy biedende achtertuin (zuid/west). Perceelgrootte 820 m². Aan voorzijde uitzicht op Dommeldalgebied. Fraaie ligging in het centrum van Son.

Begane grond: Hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang, L-vormige uitgebouwde woonkamer (± 48 m²) met openhaard voorzien van elektrische inzethaard, parketvloer en een schuifpui naar de tuin, eetkeuken (± 15 m²) voorzien van eiken houten keukeninrichting met elektrische kookplaat, schouw, koelkast, geëmailleerde-spoelbak en betegeld werkblad + achterwand, keukenruimte/bijkeuken met kastenwand voorzien van aansluiting voor wasmachine, deur naar de achtertuin.  

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,00 x 4,00 m), slaapkamer (± 4,00 x 2,88 m) met 2 x vaste kast, slaapkamer (2,80 x 2,39 m), eenvoudige badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan en douchescherm, toilet en vaste wastafel in meubel.

2e verdieping: Geheel beplankte bergvliering, bereikbaar via een vlizo-trap vanaf de overloop met opstelling HR combi-ketel (2014).

Bijzonderheden: De woning is over de volle breedte uitgebouwd. Woonkamer parketvloer; hal, keuken en bijkeuken plavuizen. 2 slaapkamers en badkamer voorzien van kunststof kozijnen. HR ketel uit 2014. De spouwmuren zijn nageïsoleerd en nagenoeg geheel isolerende beglazing. De rijramen van de woonkamer, schuifpui, keukenraam, bijkeuken en kleine slaapkamer achterzijde zijn voorzien van rolluiken (grotendeels elektrisch bedienbaar). Koper dient rekening te houden met onderhouds- c.q. moderniseringskosten. Grote garage met royale oprit voor meerdere auto’s. Het perceel leent zich ervoor om bijvoorbeeld het woongedeelte uit te bouwen en/of een slaapkamer met badkamer op de begane grond te creëren waardoor u geheel op de begane grond kunt wonen in het centrum van Son. Unieke locatie! Privacy biedende diepe achtertuin (± 45 meter diep) gesitueerd op het zuid/westen en voorzien van een prieeltje, L-vormige vijver met fonteintje en buitenkraantje. In spouw gebouwde garage voorzien van elektra, bergvliering, 2 zijramen met isolerende beglazing, een roldeur naar de oprit en een loopdeur naar de tuin. De woning is fraai gelegen aan de Wilhelminalaan (centrum van Son) en in de directe nabijheid van alle centrumvoorzieningen (winkels, gemeentehuis, bibliotheek, bushalte, etc.). Gelegen aan lommerrijke bomenlaan. In directe nabijheid van de Dommel. Fraaie uitkijk vanuit de woning op het Dommeldalgebied. Bouwjaar ± 1954; uitbouw en garage ± 1980. Woonoppervlakte woning ± 121 m² + 13 m² overige inpandige ruimte en 28 m² garage. Inhoud ± 450 m³ woning en ± 120 m³ garage. Perceelgrootte 820 m².