Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Wielewaallaan 3 - Son en Breugel

Over de volle breedte uitgebouwde tweekapper met berging / kleine garage. Woning ± 430 m³. 12 zonnepanelen. Energielabel C. Privacy biedende achtertuin. Perceel 297 m². Brede woonstraat. Bosrijke woonomgeving. In nabijheid van Dommeldalgebied.

Begane grond: Hal voorzien van design-radiator met passpiegel, trapopgang, meterkast met gedeeltelijk vernieuwde elektrische installatie, deels betegelde toiletruimte (2015) voorzien van vrijdragend toilet met raampje, verdiepte trapkast, keuken met aan twee zijden opgestelde vernieuwde keukeninrichting (2011) voorzien van 5-pits kookplaat waaronder één wokbrander, r.v.s. schouw afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s. spoelbak, mengkraan, granieten werkblad, design-radiator, vloerverwarming en vergroot keukenraam, uitgebouwde woonkamer met parketvloer, glasvezelaansluiting, aansluiting voor kachel (de kachel zelf gaat mee) en aluminium schuifpui met gelaagd glas naar de aanbouw, uitbouw woonkamer met parketvloer en openslaande deuren naar de tuin, via keuken: portaal met vaste kast waarin vloerverwarmingsunit (voor de keuken) en deur naar de oprit/tuin, badkamer begane grond met douche voorzien van regendouche, handdouche, thermostaatkraan, vaste wastafel in meubel, spiegel, mechanische afzuiging en slangen in de vloer op de retourleiding van de radiator. 

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 3,63 x3,49 m) met wand-lambrisering, slaapkamer (± 3,49 x 2,97 m), slaapkamer (± 2,79 x 2,60 m) met draai-/kiepdeur naar platdak, vierde slaapkamer (± 2,79 x 1,94 m; goede mogelijkheid voor het creëren van een badkamer), voormalige doucheruimte met de aansluitmogelijkheid voor een vaste wastafel, radiator en raampje, via een vlizotrap naar de 2e verdieping. 

2e verdieping: Bergvliering met omvormer voor de zonnepanelen en opstelling HR combi-ketel (januari 2023). Enkele soortgelijke woningen hebben een vaste trap naar de 2e verdieping gemaakt en middels een dakopbouw een extra kamer gecreëerd.

Bijzonderheden: De woning is in 2003 over de volle breedte uitgebouwd. De woonkamer is voorzien van een parketvloer. Keuken voorzien van tegelvloer met vloerverwarming. Begane grond grotendeels gestukadoorde wanden. Keukeninrichting vernieuwd in 2011. Groot aantal kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De trapopgang is voorzien van overzettreden (2011). De slaapkamers zijn voorzien van laminaat vloeren. De goten en regenpijpen zijn in 2003 vernieuwd. Het dak van de woning is in 2003 voorzien van een dampremmende folie en nieuwe dakpannen. De spouwmuren van de woning zijn nageïsoleerd (2015) en de aanbouw is geïsoleerd met de bouw in 2003. Nagenoeg geheel isolerende beglazing (HR++); enkele ramen glas-in-lood. HR combi-ketel januari uit 2023. 12 zonnepanelen. Energielabel C. Riolering in oprit vernieuwd (pvc). Oprit voor meerdere auto’s. Bouwjaar ± 1960; uitbouw 2003. Woonoppervlakte ± 105 m² + 12 m² overige inpandige ruimte. Inhoud ± 430 m³ woning + 65 m³ berging / kleine garage. Perceelgrootte 297 m². Aanvaarding in overleg  (± september 2024).

Berging c.q. garage voor een kleine auto voorzien van elektra, aansluiting voor wasmachine, elektrische kachel (vorstbeveiliging), binnenmuurisolatie, kanteldeur naar de oprit, loopdeur naar de tuin en een bergvliering. Houten berging welke thans in gebruik is als sauna (sauna attributen gaan mee). Voor de sauna bevindt zich een dompelbad (blijft achter). 

Privacy biedende achtertuin voorzien van meerdere terrassen waarvan één met een overdekt zitje, elektra, kraantje en putje. Naast de woning bevindt zich een looppoortje met de “achterom”. 

De woning is gelegen in een bosrijke woonomgeving op loopafstand van de Sonse Bergen / bossen, Hertenkamp, Dommeldalgebied en het centrum.