Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Viervleklibel 21 - Son en Breugel

Over de volle breedte uitgebouwde tweekapper met berging eetkeuken. Woning ± 509 m³. Woonoppervlakte 137 m². Perceel 222 m². Achtertuin op het zuiden. 2 eigen parkeerplaatsen op binnenterrein gelegen in nieuwbouwwijk "Sonniuspark".

Begane grond: Hal, meterkast, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met fontein, over de volle breedte uitgebouwde en tuingerichte woonkamer (6,41 x 5,48 m) met glazen pui voorzien van openslaande deuren naar tuin, trapkast met unit voor vloerverwarming, trapopgang, woon-/eetkeuken (± 13 m²) aan de voorzijde van de woning met luxe witte hoogglans keukeninrichting voorzien van "losstaand" gasfornuis met 6 gaspitten waarvan één wokbrander en een meersystemen oven, design recirculatie schouw-afzuigkap, geïntegreerde vaatwasser, grote laden met diverse binnenladen, r.v.s.-spoelbak, mengkraan, geïntegreerde led-verlichting in koof en composieten werkblad, 2e kastenblok met combi-oven/magnetron en koel-/vriescombinatie met 3 vriesladen.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer over de breedte van de woning  (± 3,98 x 3,25 resp. 2,88 m), slaapkamer (± 4,00 x 3,32 m), slaapkamer (± 7 m²), geheel betegelde badkamer voorzien van inloop-douche met regendouche, handdouche, thermostaatkraan en glazen douchewand, vrijdragend toilet, wastafel in meubel met grote laden en spiegelkast met led-verlichting, radiator, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Open zolderruimte met mogelijkheid voor het creëren van een zolderkamer met bergruimte onder de schuine zijde van de kap, groot dakraam en een achterraam, berging/c.v.-/wasruimte voorzien van aansluiting voor wasmachine, mechanische ventilatie unit, opstelling HR combi-ketel (± 2016) en bergruimte onder de schuine zijde van de kap.

Bijzonderheden: De woning is over de volle breedte 2,40 meter uitgebouwd! Begane grond en 1e verdieping pvc-vloeren; 2e verdieping vinyl. Woon-/eetkeuken van 13 m². Uitgebouwde woonkamer (± 6,41 x 5,48 m; 35 m²) voorzien van openslaande deuren naar de tuin met zijramen. Alle wanden zijn gestukadoord. HR combi-ketel (± 2016). Goede isolatievoorzieningen (dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie met HR++ glas). Energielabel A+! Deze tweekapper heeft door de architectuur aan de voorzijde veel weg van een vrijstaande woning. 2 eigen parkeerplaatsen op het binnenterrein! Circa 11,50 meter diepe en aangelegde achtertuin gesitueerd op het zuiden voorzien van houten berging, overdekt terras, sierbestrating, verlichting, buiten-kraantje, putje, groene erfafscheiding, houten schuttingen en een achterom/poort via de achtertuin. Aangelegde voortuin. Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd welke voorzien is van elektra; tevens is er een overdekt terras/veranda met verlichting. 2 eigen parkeerplaatsen op mandelig / gezamenlijk binnenterrein. Fraaie ligging met achtertuin op het zuiden. In de directe nabijheid van groenvoorzieningen, speelveld, basisschool De Ruimte en sportaccommodaties. Nieuwbouwwijk Sonniuspark. Gunstige ligging t.o.v. snelwegen A50, A2 en A58. Bouwjaar 2016/2017. Inhoud woning ± 509 m³. Woonoppervlakte ± 137 m² (excl. berging). Perceelgrootte 222 m².