Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Van Speijklaan 32 - Son en Breugel

Fraai gelegen tussenwoning met uitgebouwde keuken en berging. Inhoud woning ± 463 m³. Perceelgrootte 203 m². Fraaie brede woonstraat. In nabijheid van Dommeldalgebied.

Begane grond: Hal met tegelvloer, meterkast met vernieuwde uitgebreide groepenkast (2018), trapopgang met bordes, toilet met fontein, L-vormige woonkamer (± 38 m²) voorzien van mozaïek parketvloer, bergnis / voormalige trapkast en deur naar de achtertuin, aangebouwde keuken met MDF keukeninrichting (1995) voorzien van gas-op-glas kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, 1½ r.v.s.-spoelbak, mengkraan, kunststof werkblad, tweede werkblad met kastjes en lichtkoepel met matglas, bijkeuken met uitstort-gootsteen, aansluiting voor wasmachine, unit vloerverwarming, inbouw-verlichting en deur naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,64 x 3,72 m), slaapkamer (± 3,07 x 3,72 m) met vaste wastafel en deur naar balkon, slaapkamer (± 3,61 x 2,23 m), badkamer (1995) voorzien van douche met thermostaatkraan en douchemuur, toilet, vaste wastafel in meubel met spiegel, lichtluifeltje en designradiator, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Overloop, c.v.-ruimte met aansluiting voor wasmachine en opstelling HR combi-ketel (± 2001), bergruimte onder de schuine zijde van de kap, grote slaapkamer (± 5,70 x 3,72 m) met dakkapel over de volle breedte van de kamer.

Bijzonderheden: De woning is in 1995 uitgebouwd met een keuken en bijkeuken. L-vormige woonkamer (± 38 m²). De woonkamer is voorzien van een mozaïek parketvloer. Keuken en bijkeuken voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming; hal eveneens voorzien van een tegelvloer. Vernieuwde voordeur (2017). De 1e verdieping is in 2017 voorzien van nieuw stucwerk en vloerbedekking. De 2e verdieping grotendeels laminaatvloer. Vernieuwde meterkast (2018). Dakisolatie en glasisolatie. De dakgoten zijn in ± 2015 vernieuwd. Fraaie brede woonstraat! De achtertuin is voorzien van sierbestrating, meerdere terrassen, zonneluifel (ter overname), kraantje en putje. Op de achterzijde van het perceel is een royale berging gesitueerd welke voorzien is van elektra, asbestvrije golfplaten alsmede een deur naar een achterliggend voetpad. Brede woonstraat. De woning is gelegen in de directe omgeving van een groenvoorziening/speelveld, basisscholen, bushalte, Dommeldalgebied, winkelcentrum en sportaccommodaties. Bouwjaar ± 1971. Inhoud woning ± 463 m³. Woonoppervlakte woning ± 135 m²; berging ± 15 m². Perceelgrootte ± 203 m².