Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Urkhovenseweg 59 - Eindhoven

Geschakelde semi-bungalow met inpandige berging en houten tuinhuis. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Inhoud woning ± 386 m³. Woonoppervlakte 111 m². Fraaie privacy biedende achtertuin gesitueerd op het zuiden. Perceel 311 m². Uitzicht over landerijen. Woonwijk Oud-Tongelre.

Begane grond woongedeelte: Royale overdekte entree / overkapping, hal, meterkast, toilet met fontein, L-vormige woonkamer (± 40 m²) voorzien van schouw met sfeerhaard en schuifpui naar de tuin, portaal met trapopgang, eetkeuken (± 8 m²) met kunststof keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap (2020), oven, vaatwasser, spoelbak, kraan, kunststof werkblad en dubbelwandige lichtkoepel, bijkeuken c.q. inpandige berging (± 6 m²) met aansluiting voor wasmachine / droger en deur naar oprit.

Slaapkamer en badkamer begane grond: Via portaal: slaapkamer op de begane grond (± 4,01 x 3,52 m) met hoekraam, badkamer (± 2009) voorzien van inloop-douche met thermostaatkraan, douchestoeltje, vrijdragend toilet met bidetfunctie, vaste wastafel in meubel, spiegelkast met verlichting, design-plaatradiator, mechanische afzuiging en inbouw-verlichting.

1e verdieping: Overloop, grote slaapkamer (± 5,35 x 2,79 m; op eenvoudige wijze zijn er 2 slaapkamers te creëren) met 2 toegangsdeuren 2 radiatoren en 2 apart bedienbare lichtpunten, tweede badkamer voorzien van douche en vaste wastafel, c.v.-/bergruimte met opstelling HR combi-ketel (2007) en mechanische ventilatie unit.

Bijzonderheden: De hal, woonkamer, portaal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een lichte beige gemêleerde tegelvloer. Speelse woonkamer met gestukadoord plafond en marmeren schouw voorzien van elektrische sfeerhaard met warmtefunctie. Veel woningen hebben de keuken in de huidige woonkamer; bij deze woning is sprake van een grotere woonkamer, separate eetkeuken en inpandige berging / bijkeuken. Oppervlakte woonkamer + eetkeuken circa 48 m². Het plafond van de hal en woonkamer zijn in 2003 gestukadoord; wandafwerking spachtelputz. Slaapkamer met badkamer begane grond. Badkamer begane grond vernieuwd in ± 2009; douche op de 1e verdieping. Diverse horren. Het schilderwerk aan de buitenzijde is uitgevoerd in 2018. Het pand is voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie. Energielabel B. Diverse thermostaatkranen op de 1e verdieping. Grotendeels voorzien van rolluiken! Semi-bungalow met speelse indeling! Fraaie en privacy biedende achtertuin voorzien van meerdere terrassen, buitenkraan, tuinverlichting en mogelijkheid voor het creëren van een achterpoort. Vrij uitzicht over weilanden/groenvoorziening. Voortuin met overdekte entree c.q. halve carport waar de auto in de wintermaanden deels onder past en brede oprit voor meerdere auto’s. Houten tuinhuisje voorzien van elektra. Vrij uitzicht c.q. grenzend aan de achterzijde aan natuur- en wandelgebied “Urkhovense Zeggen” en in de nabijheid van de Kleine Dommel en de Collse Watermolen. Fraaie groene woonomgeving. Wijk Oud-Tongelre; Muschberg Geestenberg. In nabijheid van buurtwinkelcentrum Karregat met daarin een grote Lidl-supermarkt, basisschool / kinderopvang, openbaar vervoer, op fietsafstand van het centrum van Eindhoven en in de nabijheid van Nuenen en Geldrop. Bouwjaar 1993. Woonoppervlakte ± 111 m². Inhoud ± 386 m³. Perceelgrootte 311 m².