Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Sijslaan 6 - Son en Breugel

Zeer fraai gelegen vrijstaande bungalow met dubbele garage en bergingen. Inhoud woning ± 738 m3; garage ± 130 m3. Perceel 1.822 m2. Luxe keuken en sanitair. Forse verbouwing/vernieuwing in 2016. Achtertuin grenzend aan de Dommel en overlopend in bosperceel.

Woongedeelte: Overdekte entree, royale hal, uitgebreide meterkast voorzien van vernieuwde uitgebreide groepenkast (2016), toiletruimte met vrijdragende toilet, fontein, vloerverwarming en mechanische afzuiging, sfeervolle woonkamer (± 60 m2) voorzien van openhaard met mogelijkheid voor aansluiting op gasleiding, ingebouwde design-boekenkast, zithoek, eethoek en werkhoek alsmede openslaande deuren naar de tuin, open keuken (± 18 m2) met luxe MDF keukeninrichting in U-opstelling (2016) voorzien van inductie kookplaat met gas wokbrander, schouwmodel afzuigkap, combi-oven met stoomoven- en grillfunctie, koelkast, geïntegreerde vaatwasser,  r.v.s.-spoelbak, mengkraan, Quooker, uittrekbare pannenplateaus, diverse laden en composiet werkblad, bijkeuken/portaal met wateraansluitmogelijkheid en deur naar de tuin.

Slaapgedeelte (begane grond): Via hal: slaapkamer (± 6,24 x 3,50 m) met vaste wastafel in meubel met spiegelkastje en verlichting, slaapkamer (± 4,23 x 3,50 m), slaapkamer (± 16 m2) met fraai hoekraam naar de tuin, slaapkamer (± 10 m2), luxe badkamer (2016) voorzien van inloopdouche met regendouche en thermostaatkraan, vrijdragend toilet, dubbele wastafel in meubel, grote spiegel met spiegelverwarming, mechanische ventilatie, design-radiator en vloerverwarming, berg-/c.v.-ruimte met opstelling HR ketel (± 2006) met warmwaterboiler en opstelling camerabeveiliging.

Kelder: Kelderruimte (totaal ± 27 m2) onderverdeeld in wasruimte met dubbele uitstortgootsteen en aansluiting voor wasmachine, dompelpomp, 2e groepenkast voor de garage en tuin, chill-ruimte / werkhoek / mogelijkheid voor wijnkelder met daglichttoetreding in al de kelderruimtes.

Bijzonderheden: Het betreft een zeer fraai gelegen bungalow met op de achterzijde van het perceel een terras aan de Dommel! De bungalow is in 2016 nagenoeg geheel gerenoveerd. De begane grondvloer van het woongedeelte is geheel vernieuwd; de woonkamer, keuken, bijkeuken, hal, badkamer en toilet voorzien van een geïsoleerde tegelvloer met vloerverwarming. Vernieuwd stucwerk van wanden (spachtelputz) en gestucadoorde schuinlopende plafonds. Diverse led-verlichting. Elektrisch bedienbare screen op het zijraam van de woonkamer en elektrische zonneluifel aan de zuidzijde van de woonkamer. Fraaie lichtinval c.q. vanuit de woonkamer mooi uitzicht op de zijtuin. Vanuit de slaapkamers diverse fraaie hoekramen met uitzicht op de tuin. De dakplaten zijn vervangen, er is dakisolatie aangebracht alsmede nieuwe dakbedekking in 2016. Grotendeels isolerende beglazing. De slaapkamers aan de linkerzijde zijn voorzien van rolluiken (deels elektrisch). 28 zonnepanelen (2019). De achtertuin loopt tot aan de Dommel. Grote dubbele garage, gebouwd in spouw, voorzien van verwarming, elektra, uitstort-gootsteen, 2 kanteldeuren naar de oprit waarvan 1 elektrisch bedienbaar. Berging voorzien van verwarming en elektra. Op het oosten en zuiden gesitueerde parkachtige tuin voorzien van meerdere terrassen, vijverpartij met fontein, tuinverlichting en tuinhuisje/berging. De achtertuin grenst aan de Dommel. Heerlijke terras-vlonder voorzien van verlichting en elektra aan de Dommel! Aan de noordzijde grenst de achtertuin aan een gemeentelijk bosperceel waardoor het perceel visueel groter oogt. Optimale privacy! Vanuit de achtertuin loopt u zo het bos in van de “Sonse Bergen”. Sproei-installatie. Unieke bosrijke ligging en eigen terras aan de Dommel!! Zeer fraai in het groen gelegen in een bosrijke bungalowwijk. Wonen in alle rust en toch op loopafstand van het centrum van Son. In de nabijheid van bossen, Sonse Bergen, Hertenkamp, diverse basisscholen, sportaccommodaties en het centrum van Son. Bouwjaar ± 1956; uitgebreide verbouwing 2016. Woonoppervlakte woning ± 208 m2; dubbele garage/berging ± 42 m2. Inhoud woning ± 738 m3; dubbele garage/berging ± 130 m3. Perceelgrootte 1.822 m2.