Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Rietlaan 6 - Son en Breugel

Geschakelde semi-bungalow (blok van twee) met inpandige garage. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Inhoud ± 570 m³. Fraaie achtertuin gesitueerd op het zuiden. Perceel 317 m². Woonwijk Vijverpark. Centrum Son.

Begane grond woongedeelte: Overdekte entree, hal, trapopgang, vrijdragend toilet met fontein, L-vormige woonkamer (± 46 m²) met vaste kastenwand voorzien van verlichting, openslaande deuren naar de patio-tuin en mogelijkheid voor het creëren van een rookkanaal, open keuken met Nolte MDF-keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van inductie-kookplaat (2019), afzuigkap, oven (2019), magnetron, vaatwasser, koelkast, 1½ r.v.s. spoelbak, mengkraan, kunststof werkblad en extra keukenkast, deur naar portaal. 

Slaapkamer en badkamer begane grond: Portaal met deur naar inpandige garage en deur naar de tuin, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger, slaapkamer begane grond (± 16,5 m²) voorzien van vaste kastenwand met schuifdeuren airco en screen, badkamer (± 6 m²) voorzien van inloop-douche (2016) met thermostaatkraan, vrijdragend toilet, vaste wastafel, badkamerkast en medicijnkast.

1e verdieping: Overloop met Velux dakraam, slaapkamer (± 6,27 x 3,48 m) met bergruimte onder de schuine zijde van de kap en openslaande deuren naar klein balkon, slaapkamer (± 6,27 x 2,72 m) met bergruimte onder de schuine zijde van de kap en openslaande deuren naar frans-balkon, 2e badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel, berging met opstelling mechanische ventilatie unit.

2e verdieping: Kleine bergvliering, bereikbaar via een luik vanaf de overloop.

Inpandige garage: Inpandig bereikbare garage (± 18 m²) voorzien van verwarming, uitstort-gootsteen, elektra, opstelling HR combi-ketel (± 2013), verdeler zonnepanelen en een kanteldeur voorzien van loopdeur naar de royale oprit, meterkast.

Bijzonderheden: De hal en woonkamer zijn voorzien van een grenen houten vloer. Keuken, bijkeuken en portaal met tegelvloer. Speelse woonkamer met de mogelijkheid voor het creëren van een openhaard. Woonkamer + keuken totaal circa 52 m². Schuifhor bij de openslaande tuindeuren. Slaapkamer met badkamer begane grond met airco (maart 2021) en screen. De badkamer op de begane grond is in 2016 aangepast waarbij een grote douchehoek is ontstaan. Fraaie slaap-/werkkamers op de verdieping alsmede een 2e badkamer. Het pand is voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie. 11 zonnepanelen (2020). Energielabel B. Semi-bungalow met speelse indeling! Gunstige ligging t.o.v. het centrum. Fraaie en privacy biedende achtertuin/patio voorzien van elektra, buitenkraan en putje. Patio-tuin voorzien van druppelslang en achterste gedeelte van de tuin meerdere sproeipunten. Elektrische en op afstand bedienbare zonneluifel. Achtertuin gesitueerd op het zuiden. Gelegen in het centrum van Son (Vijverpark); in de nabijheid van diverse centrumvoorzieningen, bushalte en de Sonse bossen. Openbare parkeerplaatsen aan het begin en einde van de straat. Fraaie groene woonomgeving. Bouwjaar 1993. Woonoppervlakte ± 138 m² + 19 m² overige inpandige ruimte. Totale inhoud ± 570 m³. Perceelgrootte 317 m².