Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Nachtegaallaan 42 - Son en Breugel

Compleet gerenoveerde vrijstaande woning met grote garage/hobbyruimte (± 32 m²). Badkamer begane grond. Mogelijkheid voor creëren van een slaapkamer op de begane grond. Totale inhoud ± 597 m³. Perceel 417 m². Achtertuin op het zuiden.

Begane grond: Hal, garderobe, meterkast met uitgebreide vernieuwde groepenkast en glasvezel, trapopgang met ingebouwde led-verlichting, verdiepte trapkast, fraaie T-vormige woonkamer (± 48 m²) voorzien van Faber gashaard met dubbele brander en afstandsbediening, klokthermostaat, kunststof zijramen, kastenwand voorzien van schuifdeuren, lichtstraat voorzien van zonnewering en openslaande deuren naar de tuin, open keuken met witte hoogglans MDF-keukeninrichting in opstelling aan twee zijden voorzien van inductie-kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koel-/vriescombinatie (2½ laden), geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan, kunststof werkbladen en led-verlichting. Via woonkamer met schuifdeur naar de gang, luxe badkamer voorzien van inloopdouche met regendouche en thermostaatkraan, vaste wastafel in meubel met grote spiegelkast, design-radiator en vloerverwarming, separate toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet, urinoir en mechanische afzuiging, deur naar de garage waarin mogelijkheid voor het creëren van een slaapkamer op de begane grond.  

1e verdieping: Overloop, grote ouder-slaapkamer (± 5,64 x 3,98 m; mogelijkheid om te splitsen in 2 slaapkamers; 5 ramen waardoor veel daglichttoetreding), slaapkamer (±  7 m²), toiletruimte met vrijdragend toilet voorzien van fontein in meubel en spiegel met verlichting.

2e verdieping: Beplankte bergvliering (bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop).

Bijzonderheden: De woning is begin 2015 compleet gerenoveerd en fors uitgebouwd! Sfeervolle uitgebouwde woonkamer met lichtstraat. Oppervlakte woonkamer + keuken circa 57 m²! Fraai uitzicht vanuit de woonkamer op speelveld/groenvoorziening. Begane grond tegelvloer met vloerverwarming (meer dan 1000 meter slangen). Brede gashaard met dubbele brander + afstandsbediening. Luxe binnendeuren. Luxe badkamer op de begane grond; mogelijkheid voor het creëren van een slaapkamer op de begane grond! Aanbouw met overstek van 60 cm met inbouw-verlichting. De begane grond is voorzien van kunststof kozijnen en de 1e verdieping van aluminium kozijnen beide met HR++-beglazing. De hoofdslaapkamer is op eenvoudige wijze te splitsen in 2 slaapkamers waardoor er 3 slaapkamers op de 1e verdieping kunnen worden gecreëerd. Trap bekleed met laminaat; 1e verdieping laminaat- vloeren. Diverse horren. 1e verdieping aan de achterzijde rolluiken. Complete elektrische installatie vernieuwd. Overstek geschilderd in 2018. Dakisolatie, spouw nageïsoleerd, vloerisolatie en isolerende beglazing. De complete riolering is vernieuwd. Grote garage/hobbyruimte (± 32 m²) gebouwd in spouw, compleet geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, gootsteen, wasmachine- en drogeraansluiting en sectionaaldeur naar de inrit. Een gedeelte van de garage kan worden omgebouwd tot slaapkamer op de begane grond! Fraai aangelegde achtertuin gesitueerd op het zuiden voorzien van sierbestrating, meerdere terrassen waaronder een overdekt terras, verlichting, buitenkraantjes, palmboom en een bananenplant. Houten tuinhuis voorzien van elektra en aangebouwde overkapping / terras. Rechts van de woning is een poort welke toegang geeft tot de open fietsenberging met buitenkraantje en deze poort dient tevens als achterom naast de woning. De woning is gelegen op een fraaie locatie in de wijk Breeakker met vanuit de woonkamer uitzicht op een groenvoorziening/speelveld. In de nabijheid van het Dommeldalgebied, de Sonse Bergen (bossen) en het centrum van Son. Bouwjaar ± 1958; compleet gerenoveerd en uitgebouwd in 2015. Totale inhoud ± 597 m³. Woonoppervlakte ± 119 m² + 38 m² overige inpandige ruimte. Perceelgrootte 417 m².