Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Molenstraat 53 - Son en Breugel

Luxe drie-kamer appartement van ± 129 m². Gelegen op de 3e verdieping met groot hoekbalkon. Uitzicht op Dommeldal en het Wilhelminakanaal. Appartementencomplex De Kapteyn. Unieke locatie!

Algemeen gedeelte begane grond: Entree met brievenbussen en beltableau voorzien van videofoon, royale hal met lift naar verdiepingen en trappenhal.

Algemeen gedeelte 3e verdieping: Centrale hal met de entree naar de 4 appartementen die gelegen zijn op deze verdieping en de privé meterkasten.

3e verdieping appartement: Ruime hal met videofoon-installatie, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet, fontein in meubel en spiegel met inbouw-verlichting, mooie woonkamer met fraai uitzicht, voorzien van open kastenwand en 2 x schuifpui naar het balkon, open keuken voorzien van luxe hoogglans keukeninrichting in U-opstelling met inductie kookplaat, r.v.s schouwafzuigkap, oven, koelkast, vrieskast (3 laden), geïntegreerde vaatwasser, uittrekbare pannenplateaus, r.v.s-spoelbak, mengkraan, granieten werkblad met klein barblad en glazen achterwand.

Slaapgedeelte/badkamer en bergruimte appartement: Via hal: slaapkamer (± 5,67 x 3,15 m) voorzien van 2 x deur naar balkonrailing, walk-in gedeelte met kastenwand en bureaublad, slaapkamer (± 3,15 x 2,54 m) met deur (draai-/kiepraam) naar balkon, luxe badkamer voorzien van inloopdouche / draingoot met zitmogelijkheid, regendouche, handdouche en thermostaatkraan, vrijdragend toilet, wastafel in meubel, spiegelkast met ingebouwde verlichting, badkamerkast en design-radiator, via schuifdeur naar c.v.-/berg-/wasruimte met aansluiting voor wasmachine, opstelling HR combi-ketel (± 2011) en mechanische ventilatie unit.  

Bijzonderheden: Het betreft een zeer fraai gelegen appartement met uitzicht op het Dommeldal, het Wilhelminakanaal en de jachthaven. Gehele appartement tegelvloer met vloerverwarming als bijverwarming in de woonkamer en badkamer. Living van ± 65 m² met grote raampartijen. Luxe keukenrichting en sanitair. Wandafwerking spachtelputz. Van de hal naar woonkamer deur met glas en 2 zijramen. Diverse schuifhorren. Groot balkon van ± 25 m² met bijzonder mooi uitzicht. 2 slaapkamers met uitzicht op het Dommeldal waarvan de grote slaapkamer met walk-in kastenkamer + bureaublad. Goede isolatievoorzieningen. Groot hoekbalkon van ± 25 m² voorzien van siervloerafwerking, kraantje, putje en elektra. Vier grote ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens. Het appartement beschikt over een eigen berging en parkeerplaats in het souterrain c.q. de verdiept gelegen parkeerkelder. Het appartementencomplex is gelegen in de directe nabijheid van zowel het Dommeldal als het Wilhelminakanaal. Voorzieningen op loopafstand. Bouwjaar 2010/2011. Oppervlakte appartement ± 129 m². Servicekosten ± € 191,95 per maand.