Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Kanaaldijk Noord 10 - Son en breugel

Fraai nieuwbouw driekamer appartement op de 2e verdieping. Appartementencomplex De Nieuwe Vloed. Zicht op Wilhelminakanaal. Bouwjaar 2020/2021. Berging en parkeerplaats op de begane grond.

Algemeen: Appartementencomplex "De Nieuwe Vloed / Wilhelminakade" biedt plaats aan 20 appartementen. Naast het appartementsgebouw is een afsluitbare parkeerplaats voor de auto's. De verschillende woonlagen zijn bereikbaar met een lift. Er is een grote diversiteit in de appartementen qua oppervlakte en inrichting. Het netto woonoppervlak van het te huur zijnde appartement bedraagt circa 80 m² en circa 11 m² balkon.  

Algemeen gedeelte begane grond: Centrale entree met brievenbussen en beltableau voorzien van videofoon, centrale hal met toegang tot lift / trappenhal.

Algemeen gedeelte 2e verdieping: Centrale hal voor 2 appartementen + toegang naar galerij.

Appartement 2e verdieping: Voordeur appartement, L-vormige hal, meterkast met groepenkast, glasvezel aansluiting en CAI-aansluiting, toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein, fraaie woonkamer met veel glas en schuifpui naar het balkon, open keuken met MDF keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van 5-pits inductie kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, vrieskast (3 laden), geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan en natuurstenen werkblad.

Appartement 2e verdieping: Via hal: ouder-slaapkamer (± 4,56 x 3,00 m) voorzien van 3 draai-/kiepramen, tweede slaapkamer (± 2,67 x 2,56 m) voorzien van 3 draai-/kiepramen, badkamer voorzien van douche met glazen douchescherm en thermostaatkraan, vaste wastafel, design-radiotor en vloerverwarming, technische ruimte met aansluiting voor wasmachine, opstelling warmtepomp en warmteterugwinunit.  

Bijzonderheden: Het betreft een fraai appartement op de 2e verdieping met fraai balkon (± 11 m²) met uitzicht op het Wilhelminakanaal! Fraaie living / woonkamer. Luxe keukeninrichting met natuurstenen werkblad. Verwarming en koeling middels aardwarmtepomp / vloerverwarming. Gasloos. De wanden zijn afgewerkt met stucwerk en de vloeren voorzien van een PVC-vloer. Badkamer en toilet tegelvloeren. Videofoon-installatie. Glasvezel aanwezig. Dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie. Energielabel A. Het betreft een recent opgeleverd nieuwbouw-appartement (nog niet bewoond geweest). Fraai balkon (± 11 m²) gesitueerd op het oosten met veel glas in de balkonafscheiding waardoor goed uitzicht. Op de begane grond bevindt zich de berging (± 6 m²) welke voorzien is van elektra (220 Volt) en mechanische afzuiging. Eigen parkeerplaats op het parkeerterrein. Het parkeerterrein is afgesloten met een slagboom. Het appartementencomplex is gelegen op de hoek van de Nieuwstraat en de Kanaaldijk Noord (Aan de Nieuwstraatzijde met zicht op het Wilhelminakanaal). Centrum van Son. Winkels en centrumvoorzieningen op loopafstand. Bouwjaar 2020/2021. Oppervlakte appartement ± 80 m² (excl. balkon en berging). Inhoud appartement ± 284 m³ (excl. berging). Borg 2 maanden huur + servicekosten. Huurprijs € 1.195,= per maand. Servicekosten € 45,= per maand. Huurperiode minimaal 2 jaar. Geen huisdieren toegestaan. Het is niet toegestaan binnen te roken. Verhuurder heeft het recht van gunning. Aanvaarding in overleg (spoedig).