Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Hendrik Veenemanstraat 20 - Son en Breugel

Drie-kamer appartement op de begane grond met groot afgesloten terras (28 m²) op het zuiden. Berging + parkeerplaats in de parkeerkelder. Appartementencomplex "De Ossekop". Centrum van Son.

Algemeen gedeelte begane grond: Overdekte entree met brievenbussen en beltableau voorzien van videofoon, centrale hal voor 5 appartementen met meterkasten en toegang tot de lift / trappenhal.

Appartement begane grond: Voordeur appartement, hal, meterkast met glasvezel-aansluiting, berging/bijkeuken met aansluiting voor wasmachine, opstelling HR combi-ketel (2006), vloerverwarmingsunit en warmteterugwinunit, toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein, gang, open keuken met kunststof Siematic keukeninrichting in U-opstelling voorzien van kookplaat, r.v.s.-afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan, kunststof werkblad, diverse kasten en grote laden, fraaie woonkamer (± 7,50 x 6,44 m) met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, 2 grote ramen aan de voorzijde en schuifpui aan de zuidzijde welke alle zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens.

Appartement begane grond slaapgedeelte: Via gang: ouder-slaapkamer (± 5,02 x 3,38 m) voorzien van schuifpui en elektrisch bedienbaar rolluik, tweede slaapkamer (± 3,72 x 3,01 m) voorzien van schuifpui en elektrisch bedienbaar rolluik, geheel betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met draingoot en thermostaatkraan, vrijdragend toilet, vaste wastafel in meubel, spiegel met verlichting, badkamerkast, design-radiator en elektrische vloerverwarming.  

Bijzonderheden: Het betreft een fraai gelegen begane grond appartement met een groot terras (± 28 m²). Woonkamer van ± 48 m²; keuken ± 7 m². De woonkamer, keuken, hal en gang zijn voorzien van een lichtbeige tegelvloer met vloerverwarming. Siematic keukeninrichting! Uitgebreide keukenapparatuur. Videofoon-installatie. Riant terras gesitueerd op het zuiden. Groot aantal elektrisch bedienbare screens en elektrisch bedienbare rolluiken. Alle buitenkozijnen en schuifpuien aluminium! HR combi-ketel. Dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie. Kleinschalig appartementencomplex (10 appartementen en 4 patio-woningen) waarbij 2 appartementsgebouwen met elk 5 appartementen! Groot terras ( ± 6,67 x 4,27 m) gesitueerd op het zuiden, deel overkraagd/overdekt door bovenliggend appartement en voorzien van een stopcontact. Het terras is aan 2 zijden afgescheiden met glazen wanden in aluminium kozijnen met aan de achterzijde een loopdeur naar de binnentuin. In de kelder bevindt zich de berging (± 12 m²) welke voorzien is van legplanken en elektra. Gezamenlijke fietsenberging in het souterrain. Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartementencomplex "De Ossekop" is gelegen aan de doorgaande weg in het centrum van Son. Winkels en centrumvoorzieningen op loopafstand. Bouwjaar 2006. Oppervlakte appartement ± 121 m² (excl. terras van 28 m²). Servicekosten € 190,35 per maand.