Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Hendrik Veenemanstraat 48 - Son en Breugel

Op hoekperceel gelegen vrijstaande woning met aangebouwde woonkamer, werkkamer en garage/berging. Totale inhoud ± 885 m³. Perceelgrootte 1.140 m². Patiotuin gesitueerd op het zuiden; voortuin op het westen. Bosrijke woonomgeving. Centrum van Son.

Begane grond: Hal met glas-in-lood ramen, meterkast, trapopgang, vrijdragend toilet met hoekfontein, fraaie woonkamer (± 62 m²) voorzien van erker met glas-in-lood ramen, marmeren schouw met gashaard (niet recent gebruikt) en aluminium schuifpui naar de binnenplaats/patio, woon-/eetkeuken (± 19 m²) met MDF-keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, smalle vaatwasser, dubbele r.v.s.-spoelbak, mengkraan, kunststof werkblad en achterwand, verdiepte trapkast, hal met vaste kast, portaal/bijkeuken met aansluiting voor wasmachine, werk-/ speelkamer begane grond, toegang tot de garage/berging met de mogelijkheid tot het creëren van een werk-/slaapkamer op de begane grond.  

1e Verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 5,55 x 3,73 m) voorzien van 2 vaste kasten, laminaatvloer en deur naar balkon/loggia met elektrisch bedienbaar rolluik, slaapkamer (± 4,17 x 2,49 m) met vaste kast, slaapkamer (± 3,05 x 2,99 m) met laminaatvloer en vaste kast, badkamer voorzien van ligbad, separate douche met thermostaatkraan, vrijdragend toilet, vaste wastafel, gestukadoord plafond met halogeen inbouw-verlichting en vaste kast, via vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping: Overloop met bergruimte onder de schuine zijden van de kap, zolderkamer met grote dakkapel en bergruimte onder de schuine zijden van de kap, zolderberging met opstelling HR combi-ketel (2003).

Bijzonderheden: Sfeervolle uitgebouwde woonkamer (± 62 m²) voorzien van diverse raampartijen. Woon-/eetkeuken van circa 19 m². Hal, woonkeuken en woonkamer voorzien van een gemêleerde tegelvloer. Extra werk-/speelkamer op de begane grond. Grotendeels isolerende beglazing. Mogelijkheid tot het creëren van een slaapkamer op de begane grond! Vanuit de woonkamer zicht op de voortuin en patio/binnenplaats. De verkoper is een projectontwikkelaar en heeft de woning nooit zelf bewoond. De bedoeling was het creëren van een kleinschalig appartementencomplex echter hiervoor is uiteindelijk geen medewerking verkregen van de Gemeente en derhalve wordt het pand nu verkocht. Het pand is op dit moment verhuurd echter wordt leeg opgeleverd. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Grote garage/hobbyruimte (± 10,43 x 3,78 m) gebouwd in spouw en voorzien van verwarming, water, elektra, eenvoudig keukenblok, aansluitmogelijkheid voor wasmachine, 2 zijramen, deur naar de patio/binnenplaats, bergvliering en openslaande deuren naar de oprit. Grote privacy biedende voortuin gesitueerd op het westen. Patiotuin/binnenplaats gesitueerd op het zuiden voorzien van sierbestrating, pergola, borders en buitenkraantje. De woning is gelegen op een hoeklocatie in de wijk Breeakker. In de directe nabijheid van het Dommeldalgebied, de Sonse Bergen (bossen) en het centrum van Son. Bouwjaar ± 1958. Totale inhoud ± 885 m³. Woonoppervlakte ± 175 m² + 58 m² overige inpandige ruimte. Perceelgrootte 1.140 m².