Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Hendrik Veenemanstraat 29 - Son en Breugel

Op hoekperceel gelegen eenvoudige vrijstaande woning met aangebouwde keuken, bijkeuken en garage/berging. Totale inhoud ± 743 m³. Perceelgrootte 812 m². Privacy biedende achtertuin gesitueerd op het westen. Bosrijke woonomgeving. Centrum van Son.

Begane grond: Hal, meterkast, L-vormige woonkamer van ± 25 m² voorzien van schouw met kachel, toegang tot kelder, trapopgang naar de verdieping, aangebouwde eetkeuken van ± 16 m² met houten keukeninrichting voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven/magnetron, koelkast, dubbele r.v.s.-spoelbak, kraan en kunststof werkblad alsmede openslaande deuren naar de tuin, grote bijkeuken van 10 m² met aansluiting voor wasmachine, toilet met fontein, deur naar berging/garage.  

Slaap-/werkkamer en badkamer begane grond: Via hal: slaap-/werkkamer begane grond van 12 m². Via trapopgang c.q. op de opkamer: badkamer voorzien van ligbad, douchevloer met thermostaatkraan en vaste wastafel.  

1e Verdieping: Zeer grote overloop van ± 17 m² met 2 zijramen, kastenwand, mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer en opstelling VR combi-ketel (2002), toilet met fontein, slaapkamer (± 4,28 x 3,68 m), slaapkamer (4,28 x 2,60 m).

Bijzonderheden: Vrijstaande woning met grote uitbouw. De woning dient compleet te worden gerenoveerd. De locatie is mogelijk geschikt voor herbouw c.q. herontwikkeling. Eetkeuken en bijkeuken voorzien van een lichtbeige tegelvloer. Nagenoeg geheel isolerende beglazing; aanbouw dakisolatie. Extra slaap-/werkkamer op de begane grond en badkamer op de opkamer. Koper dient rekening te houden met moderniserings- en renovatiekosten. Grote garage/hobbyruimte in L-vorm van ± 41 m² gebouwd in spouw en voorzien van eenvoudig keukenblok met water, elektra, smeerput, 3 achterramen, deur naar de achtertuin en openslaande deuren naar de oprit. Via een trap naar de grote bergvliering van 28 m² (gemeten op de 1,50 meter lijn) met 3 dakramen en geïsoleerde dakplaten. Voor de garage royale oprit. Grote privacy biedende achtertuin gesitueerd op het westen voorzien van prieeltje, voormalige vijver, buitenkraantje en putje. De woning is gelegen op een hoeklocatie. In de directe nabijheid van de Sonse Bergen (bossen), het Dommeldalgebied en het centrum van Son. Bouwjaar ± 1920; grote aanbouwen 1989. Totale inhoud ± 743 m³. Woonoppervlakte ± 129 m² + 77 m² overige inpandige ruimte. Perceelgrootte 812 m².