Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Heistraat 8 F - Son en Breugel

Drie-kamer appartement op de 1e verdieping met balkon op het zuid/westen. Berging + parkeerplaats in de parkeerkelder. Uitzicht op 17 septemberplein. Centrum van Son.

Algemeen gedeelte begane grond: Overdekte entree, centrale hal met brievenbussen en beltableau voorzien van videofoon, hal met toegang tot lift / trappenhal.

Algemeen gedeelte 1e verdieping: Binnen-/achterterrein.

Appartement 1e verdieping: Hal met garderobehoek, fraaie woonkamer met videofoon-installatie, voorraam met elektrisch bedienbare screen en deur naar het balkon, open keuken met kunststof keukeninrichting voorzien van keramische kookplaat, motorloze r.v.s. afzuigkap (schouwmodel), combi-oven / magnetron (2021), koelkast, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan, diverse grote laden en kunststof werkblad, extra kastenblok in de stijl van de keuken met diverse kasten en laden, bijkeuken/technische ruimte met laminaatvloer, aansluiting voor wasmachine, HR combi-ketel (mei 2022), mechanische ventilatie unit, elektrische groepenkast en glasvezelaansluiting. Via hal: geheel betegelde toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein, ouder-slaapkamer (± 5,47 x 3,19 m) voorzien van grote kledingkast, tweede slaapkamer (± 3,90 x 2,36 m) met kledingkast, geheel betegelde badkamer voorzien van kunststof ligbad, separate douche met draingoot, thermostaatkraan en douchecabine, wastafel in luxe meubel met grote laden en spiegel.  

Bijzonderheden: Het betreft een appartement op de 1e verdieping. Living van ± 62 m². De woonkamer, keuken, hal, slaapkamers en bijkeuken zijn voorzien van een laminaatvloer. Vernieuwde combi-oven/magnetron (2021) en vaatwasser (2022). Diverse horren. Videofoon-installatie. Balkon gesitueerd op het zuid/westen. Het woonkamerraam is voorzien van een elektrisch bedienbaar screen. HR combi-ketel (mei 2022). Energielabel A+. Dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie. Op het zuid/westen gelegen balkon (± 3,22 x 1,59 m). De bomen voor het appartement geven schaduw/koelte in de zomer en indien er geen blad aan de bomen staat fraai uitzicht op het 17 Septemberplein. In de kelder bevindt zich de berging (± 2,52 x 2,43 m) welke voorzien is van elektra. Vanuit de parkeerkelder is er een mogelijkheid om met een hefplateau/lift met de fiets op begane grond niveau te komen. Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartementencomplex HeiStaete is gelegen aan het 17 Septemberplein; centrum van Son. Winkels en voorzieningen op loopafstand. Bouwjaar 2007/2009. Oppervlakte appartement ± 114 m² (excl. balkon). Servicekosten € 238,77 per maand.