Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Heemskerklaan 12 -Son en Beugel

Vrijstaande woning met inpandige berging en carport. Inhoud ± 640 m³. Perceelgrootte 657 m². Tuin op het zuid/westen. In nabijheid van de Dommel. Uniek uitzicht over het Dommeldalgebied.

Begane grond: Hal met garderobe, trapopgang, toilet met fontein, woonkamer (± 49 m²) met openhaardpartij voorzien van gashaard en een open verbinding met speelkamer voorzien van deur naar tuin, keuken (± 12 m²) met kunststof keukeninrichting (2003) voorzien van kookplaat, vlakscherm afzuigkap, oven, koelkast, vrieskast (3 laden), geïntegreerde vaatwasser, diverse kasten waaronder carrouselkast, r.v.s.-spoelbak, natuurstenen werkblad en deur naar de tuin, verdiepte voorraadkast. Via hal: inpandige berging c.q. bijkeuken voorzien van verwarming, veel berg-ruimte waaronder een bergvliering, meterkast met uitgebreide groepenkast en een kanteldeur naar de carport. Via hal: studeer-/werkkamer (± 12 m²) met aansluitmogelijkheid voor een vaste wastafel.  

1e verdieping: Overloop met 2 vaste kasten, slaapkamer (± 3,70 x 4,02 m) met 2 vaste kasten en een directe deur naar de badkamer, badkamer (2005) voorzien van ligbad met thermostraatkraan, inloopdouche met massagesproeiers, douche-stoeltje, thermostaatkraan en douchescherm, vrijdragend toilet met douche-wc, dubbele vaste wastafel in meubel, aluminium plafond met halogeen inbouw-verlichting, mechanische afzuiging en elektrische vloerverwarming, slaapkamer (± 3,70 x 3,25 m) met diepe vaste kast, berg-ruimte onder de schuine zijde van de kap en deur naar balkon, slaapkamer (± 3,80 x 2,97 m), slaapkamer (± 2,50 x 2,15 m) met vaste wastafel, c.v.-/wasruimte aansluiting voor wasmachine/droger, tegelvloer, opstelling HR com-bi-ketel (± 2017), Velux dakraam en bergruimte onder de schuine zijde van de kap, berging met Velux dakraam.

Bijzonderheden: Het betreft een vrijstaande woning met een speelse indeling en fraaie lichtinval (zuid/west). Traditioneel gebouwde woning op 21 palen. De begane grond is grotendeels voorzien van een plavuizen vloer waarvan de woonkamer, speelkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming. Living ± 62 m²! Keukeninrichting uit 2003. De wand tussen de keuken en speelkamer kan op een eenvoudige wijze worden verwijderd waardoor een grote leefkeuken kan worden gecreëerd. Vanuit het keukenraam uitzicht op het Dommeldalgebied!! Diverse vaste kasten. Diverse schuifhorren. De buitenkozijnen en -deuren zijn uitgevoerd in meranti geschilderd met Bernardolie; schilderwerk buitenzijde grotendeels uitgevoerd in 2019. De spouwmuren zijn geïsoleerd met Rockwool. Waar schroten zijn toegepast is dakisolatie aangebracht. Badkamer dakisolatie. Alle ramen isolerende beglazing (HR++; 2010). De buitengevels zijn in 2007 opnieuw gevoegd, gekeimd en gewit. Diverse loodaansluitingen vernieuwd in 2007. Dakpannen gereinigd en geïmpregneerd (2016). Verlichting rondom de woning + diverse elektrapunten. Royale oprit. Naast de woning is een carport gesitueerd welke voorzien is van elektra en een kleine bergvliering. Fraai aangelegde en privacy biedende tuin gesitueerd op het zuid/westen en voorzien van meerdere terrassen, buitenopenhaard, buitenkraan, putje, buitenverlichting en  4 zonneluifels waarvan 2 met elektrisch bediening voorzien van automaat. De woning is fraai gelegen in een lommerrijke en kindvriendelijke omgeving in de kleine villawijk van ‘t Eigen met als naaste buur het natuurgebied Dommeldal. Vanuit de keuken heeft u een schitterend zicht op het natuurgebied met in ieder jaargetijde een ander vergezicht. In de nabijheid van diverse basisscholen, bushalte, sportaccommodaties en winkelcentrum. Gunstige ligging ten opzichte van snelwegen A50 - A2 -A58 en de Randweg Eindhoven. Bouwjaar ± 1973. Woonoppervlakte ± 178 m². Inhoud ± 640 m³. Perceelgrootte 657 m².