Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Evertsenlaan 28 - Son en Breugel

Woning van het type twee onder één kap met garage. Privacy biedende achtertuin op het zuiden (± 13,50 meter diep). Totale inhoud ± 450 m³. Perceelgrootte 264 m².

Begane grond: Overdekte entree, hal, trapopgang met bordes, meterkast met vernieuwde groepenkast, deels betegeld toilet met fontein, doorzon-woonkamer, keuken met wit keukenblok (opgesteld aan twee zijden) voorzien van elektrische kookplaat, oven, afzuigkap, 1½ r.v.s.-spoelbak, r.v.s.-werkblad en voorraadkast. 

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,64 x 3,75 m), slaapkamer (± 3,07 x 3,75 m) met vaste wastafel en deur naar balkon, slaapkamer (± 3,64 x 2,25 m), badkamer voorzien van douchevloer, toilet en vaste wastafel, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Overloop, bergruimte onder de schuine zijde van de kap, c.v.-/bergruimte met HR combi-ketel (2016) en aansluiting voor wasmachine, slaapkamer (± 5,70 x 3,75 m) met dakkapel over de volle breedte van de kamer.

Bijzonderheden: De keukeninrichting en het sanitair zijn uitgevoerd in een lichte kleurstelling, enige jaren geleden vernieuwd / gerenoveerd doch eenvoudig van uitvoering. De woning is voorzien van dakisolatie. Woonkamer en keuken isolerende beglazing. De goten zijn enige jaren geleden vernieuwd. Totale inhoud ± 450 m³. Woonoppervlakte ± 122 m². ± 17 m² overige inpandige ruimte (garage). Perceelgrootte 264 m². Notarieel transport vindt plaats via de project-notaris.

Naast de woning is de garage gesitueerd welke voorzien is van elektra, elektrisch en op afstand bedienbare kanteldeur naar de oprit en loopdeur naar tuin. 

Op het zuiden gesitueerde en privacy biedende achtertuin (± 13,50 meter diep) voorzien van terras en buitenkraantje.

De woning is gelegen aan een brede straat met parkeermogelijkheden op de eigen oprit en op de parkeerhavens in de straat. In de directe nabijheid van basisscholen, sportaccommodaties, supermarkt, bushalte en speelvelden. Bouwjaar ± 1971.