Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Dommelstraat 3 D - Son en Breugel

Fraaie maisonnette op de 1e, 2e en 3e verdieping met eigen dakterras. Berging en carport op afgesloten parkeerterrein. Karakteristieke bouw. Centrum van Son.

Algemeen gedeelte begane grond: Centrale entree met brievenbussen en beltableau, centrale hal met natuurstenen tegelvloer, meterkasten inclusief glasvezelaansluiting en trapopgang naar verdieping.

1e verdieping: Portaal met deur naar achterzijde, voordeur appartement: hal met natuurstenen tegelvloer, toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein, open keuken met MDF keukeninrichting in lichte kleurstelling voorzien van kookplaat, vlakscherm afzuigkap, koelkast, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan en kunststof werkblad en vanuit de keuken opslaande deuren naar het fraaie dakterras, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine, fraaie woonkamer voorzien van hoge ramen ("Frans balkon") waardoor een fraaie lichtinval ontstaat en een hardhouten trapopgang naar 2e verdieping.

2e verdieping: Overloop met vlizotrap naar 3e verdieping, slaapkamer (± 4,17 x 3,90 m) voorzien van dakkapel, tweede slaapkamer (± 5,51 x 2,73 resp. 3,06 m) voorzien van 2 grote Velux dakramen, betegelde badkamer voorzien van inloop-douche met thermostaatkraan, vrijdragend toilet, wastafel in luxe meubel met grote spiegel, lichtluifel + badkamerkast en groot dakraam.  

3e verdieping: Bergvliering, bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop, met opstelling HR combi-ketel en warmte-terugwin-unit.  

Bijzonderheden: Het betreft een luxe en karakteristiek gebouwd kleinschalig appartementencomplex met 2 appartementen met patiotuin op de begane grond en 2 maisonnettes met eigen dakterras op de verdieping. Luxe maisonnette gelegen op de 1e en 2e verdieping en een bergvliering op de 3e verdieping. Living van ± 37 m2. De woonkamer en keuken zijn voorzien van laminaat-vloeren; overloop en slaapkamers eveneens laminaat. Moderne keukeninrichting en sanitair! Wandafwerking schuurwerk in lichte kleurstelling. Fraai dakterras (± 17 m2; deels overdekt). HR combi-ketel. Dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie (HR++). Hang- en sluitwerk tijdens de bouw conform Politie-keurmerk Veilig Wonen. Klassieke uitstraling en hoogwaardig materiaal gebruik. Huurprijs is inclusief berging en carport/parkeerplaats op het afgesloten achterterrein. Minimale huurperiode 2 jaar. Geschikt voor één of twee personen zonder huisdieren en zonder kinderen. Borgsom 2 maanden huur + servicekosten. Verhuurder heeft het recht van gunning. Fraai dakterras (± 17 m2) met overdekt gedeelte voorzien van verlichting en buitenkraan. Via de Emmastraat is het middels een op afstandbedienbare elektrische poort het achterterrein bereikbaar. Op dit achterterrein bevindt zich de eigen carport en berging. Indien gewenst zijn extra parkeerplaatsen te huur. Vanaf het achterterrein is de maisonnette bereikbaar via een trapopgang alsmede de achteringang. Berging (± 2,85 x 2,30 m). Carport/parkeerplaats voorzien van verlichting. Het appartementencomplex is gelegen in het gezellige centrum van Son. Voorzieningen zoals winkels, dokterspost en natuurgebied Dommeldal op loopafstand. Bouwjaar 2006. Oppervlakte maisonnette ± 91 m2 (rekeninghoudend met 1,50-lijn en exclusief dakterras en berging).