Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

De Bontstraat 88 - Son en Breugel

Uitgebouwde luxe tussenwoning met berging (bouwjaar 2020/2021). Luxe keuken en sanitair. Inhoud woning 377 m³. Woonoppervlakte 103 m². Instapklaar! Achtertuin op het zuiden. Perceel 112 m². Goede isolatie. Gasloos met warmtepomp. Centrum van Son.

Begane grond: Hal met garderobe, meterkast, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met achterwand voorzien van dimbare ledverlichting en fontein, trapopgang, tuingerichte woonkamer voorzien van elektrische kachel/haard in schouw waarin tevens een mogelijkheid voor het ingebouwd ophangen van een grote t.v., openslaande deuren naar de tuin, trapkast, open keuken aan de voorzijde van de woning met keukeninrichting opgesteld aan twee zijden voorzien van inductie-kookplaat met in de kookplaat ingebouwde afzuiging, combi-oven/magnetron, koel-/vriescombinatie (3 vries-laden), geïntegreerde vaatwasser, diverse laden en kasten waaronder een kast met een uitschuifbare plank voor een koffiemachine, r.v.s.-spoelbak, mengkraan en composieten werkblad. 

1e verdieping: Overloop, grote slaapkamer (± 4,50 x 2,79 m), slaapkamer (± 3,10 x 2,30 m), kleine slaapkamer/werkkamer (± 2,10 x 1,90 m) voorzien van vaste kasten, luxe badkamer (2021) voorzien van grote inloopdouche, glazen douchescherm, grote regendouche, handdouche en thermostaatkraan, vrijdragend toilet, 2 vaste vaste wastafels met spiegels, verlichting, bovenrekjes, onderkast met 3 grote laden en vloerverwarming, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Grote zolderkamer voorzien van ingebouwde led-verlichting, groot dakraam met verduisteringsgordijn en bergruimte onder de schuine zijden van de kap, c.v.-/wasruimte met opstelling binnenapparatuur van de warmtepomp (2020), extra grote warmwaterboiler, loze leiding voor het leggen van zonnepanelen, aansluiting voor wasmachine en mechanische ventilatie unit.

Bijzonderheden: De vloeren zijn voorzien van gietvloeren met vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Dubbele tuindeuren aan de achterzijde van de woonkamer. Oppervlakte living ± 33 m². Luxe keukenrichting en sanitair (2021). De plafondnaden op de begane grond en 1e verdieping zijn dichtgezet. De wanden zijn gestukadoord. Luxe stompe binnendeuren zonder bovenlichten. De trappen bekleed met p.v.c.. Houten kozijnen met draai-/kiepramen. Natuurstenen vensterbanken. Nagenoeg alle ramen zijn voorzien van luxaflex. Ruimtethermostaat per ruimte voor de regeling van de vloerverwarming. Loze leiding naar de 2e verdieping voor de eventuele aansluiting van zonnepanelen; tevens diverse andere loze leidingen. Extra grote warmwaterboiler. Dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie (HR++). Warmtepomp voor verwarmen en koelen (gasloos). Energielabel A (vastgesteld tijdens de bouw op het maximale label; op dit moment is er een ander systeem van de labelen en zou het waarschijnlijk een A met plussen worden). Bouwjaar 2020/2021. Inhoud woning ± 377 m³. Woonoppervlakte ± 103 m². Perceelgrootte 112 m². Kortom een luxe en instapklare woning!

Fraai aangelegde en privacy biedende achtertuin gesitueerd op het zuiden voorzien van overdekt terras (± 2,96 x 2,84 m) met terrasverwarmer, sierbetegeling, elektra, kraantje, putje, houten schuttingen en een poort naar achterliggend voetpad. Eveneens fraai aangelegde voortuin. Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd welke voorzien is van elektra. 

Kleinschalige nieuwe wijk aan het Wilhelminakanaal. Gelegen in het centrum van Son. Gunstige ligging t.o.v. snelwegen A50, A2 en A58.