Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

De Bontstraat 86 - Son en Breugel

Uitgebouwde tussenwoning met berging (bouwjaar 2020/2021). Luxe keukeninrichting en sanitair. Inhoud woning 377 m³. Woonoppervlakte 104 m². Achtertuin op het zuiden. Perceel 112 m². Goede isolatie. Gasloos met warmtepomp. Centrum van Son.

Begane grond: Hal, meterkast, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met fontein, trapopgang, tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande deuren naar de tuin, trapkast, open keuken aan de voorzijde van de woning met keukeninrichting opgesteld aan twee zijden voorzien van inductie-kookplaat met in de kookplaat ingebouwde afzuiging, combi-oven/magnetron, koelkast, vriezer (5 laden), geïntegreerde vaatwasser, diverse laden en kasten, r.v.s.-spoelbak, mengkraan en composiet werkblad. 

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,50 x 2,79 m), slaapkamer (± 3,07 x 2,30 m), kastenkamer/kantoortje (± 4 m²) voorzien van kastenwand, luxe badkamer voorzien van groot kunststof ligbad met douchemogelijkheid, douchescherm en thermostaatkraan, vrijdragend toilet, vaste wastafel met spiegel voorzien van verlichting, design-radiator en elektrische vloerverwarming, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Zolderruimte (mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer) voorzien van vloerverwarming, groot dakraam met zonnewering en bergruimte onder de schuine zijden van de kap, c.v.-/wasruimte met opstelling warmtepomp (2021), extra grote warmwaterboiler, loze leiding voor het leggen van zonnepanelen, aansluiting voor wasmachine en mechanische ventilatie unit.

Bijzonderheden: Begane grond voorzien van pvc-vloer met vloerverwarming. 1e en 2e verdieping laminaatvloer met vloerverwarming. Dubbele tuindeuren aan de achterzijde van de woonkamer. De plafondnaden op de begane grond zijn dichtgezet. De wanden op de begane grond en 1e verdieping zijn gestukadoord. Houten kozijnen met draai-/kiepramen. Natuurstenen vensterbanken. Begane grond luxe binnendeuren zonder bovenlichten. Het keukenraam en de slaapkamers zijn voorzien van kunststof luxaflex. De ramen op de ouder-slaapkamer zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Ruimtethermostaat per ruimte voor de regeling van de vloerverwarming. Loze leiding naar de 2e verdieping voor de eventuele aansluiting van zonnepanelen; tevens diverse andere loze leidingen. Extra grote warmwaterboiler. Dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie (HR++). Warmtepomp voor verwarmen en koelen (gasloos). Energielabel A (vastgesteld tijdens de bouw op het maximale label; op dit moment is er een ander systeem van de labelen en zou het waarschijnlijk een A met plussen worden). Bouwjaar 2020/2021. Inhoud woning ± 377 m³. Woonoppervlakte ± 104 m². Perceelgrootte 112 m².

Aangelegde en privacy biedende achtertuin gesitueerd op het zuiden voorzien van terras, kunstgras, elektra, kraantje, putje, elektrisch bedienbare zonneluifel (donkergrijs doek), houten schuttingen en een poort naar achterliggend voetpad. Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd welke voorzien is van elektra.

Kleinschalige nieuwe wijk aan het Wilhelminakanaal. Gelegen in het centrum van Son. Gunstige ligging t.o.v. snelwegen A50, A2 en A58.