Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

De Bontstraat 84 - Son en Breugel

Uitgebouwde hoekwoning met berging (bouwjaar 2020/2021). Luxe keukeninrichting en sanitair. Inhoud woning 460 m³. Woonoppervlakte 118 m². Achtertuin op het zuiden. Perceel 137 m². Gasloos met warmtepomp en zonnepanelen. Centrum Son.

Begane grond: Hal, meterkast, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met fontein, trapopgang, tuingerichte woonkamer voorzien van groot zijraam met elektrisch bedienbare screen en openslaande deuren naar de tuin, trapkast, open keuken aan de voorzijde van de woning met keukeninrichting opgesteld aan twee zijden voorzien van inductie-kookplaat, recirculatie schouwmodel afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, vriezer (3½-laden), geïntegreerde vaatwasser, diverse laden en kasten, r.v.s.-spoelbak, Quooker mengkraan en kunststof werkblad. 

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,50 x 3,40 m), slaapkamer (± 12 m²), luxe badkamer voorzien van inloop-douche met thermostaatkraan en glazen douchescherm, vrijdragend toilet, dubbele wastafel in meubel met spiegel, vloerverwarming, elektrische design-radiator en zijraam met melkglas, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Grote open zolderkamer (mogelijkheid voor het creëren van een voorzolder), zijraam, klein voorraam met melkglas en bergruimte onder de schuine zijde van de kap, c.v.-/wasruimte met opstelling warmtepomp (± 2021), extra grote warmwaterboiler, verdeler zonnepanelen, aansluiting voor wasmachine en warmte-terugwin-unit.

Bijzonderheden: Begane grond en verdiepingen Quick-Step laminaatvloeren waarvan de begane grond en 1e verdieping nagenoeg geheel met vloerverwarming. Groot zijraam in de woonkamer met fraaie lichtinval en elektrisch bedienbare screen. Dubbele tuindeuren aan achterzijde van de woonkamer. Oppervlakte woonkamer + keuken circa 37 m². De wanden op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn voorzien van spuitstucwerk. Houten kozijnen met draai-/kiepramen. Natuurstenen vensterbanken. Grotendeels jaloezie raambekleding. De V-naden in het plafond op de begane grond en 1e verdieping zijn dichtgezet. De slaapkamerramen op de 1e verdieping zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (ook bedienbaar via Somfy TaHoma app / switch). Ruimtethermostaat per ruimte voor de regeling van de vloerverwarming. De trappen zijn in 2023 geschilderd. 14 zonnepanelen! Extra grote warmwaterboiler. Dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie (HR++). Warmtepomp voor verwarmen en koelen (gasloos)! Energielabel A (vastgesteld tijdens de bouw op het maximale label; op dit moment is er een ander systeem van labelen en zou het, naar de nieuwe normen, waarschijnlijk een A met plussen worden). Bouwjaar 2020/2021. Inhoud woning ± 460 m³. Woonoppervlakte ± 118 m². Perceelgrootte 137 m².

Aangelegde en privacy biedende achtertuin gesitueerd op het zuiden voorzien van terras, bestrating, houten vlonder, opstelling warmtepomp, elektra, kraantje, elektrisch bedienbare zonneluifel (donkergrijs doek), houten schutting, gaashekwerk met klimop en een poort naar achterliggend voetpad. 

Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd welke voorzien is van elektra. 

Kleinschalige nieuwe wijk aan het Wilhelminakanaal. Gelegen in het centrum van Son. Gunstige ligging t.o.v. snelwegen A50, A2 en A58.