Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Beatrixstraat 5 - Son en Breugel

Halfvrijstaande tweekapper met aangebouwde keuken, garage en tuinhuis. Inhoud woning ± 379 m³ / garage 73 m³. Perceelgrootte 364 m². Achtertuin op het westen.

Begane grond: Hal, meterkast met vernieuwde groepenkast, toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein, trapopgang, L-vormige woonkamer met houten vloer, airco-unit en openslaande deuren naar de tuin, betegelde verdiepte trapkast, uitgebouwde keuken voorzien van kunststof keukeninrichting opgesteld aan twee zijden met gas-op-glas kookplaat, design-afzuigkap, combi-oven, koelkast met vriesvakje, geïntegreerde vaatwasser (2019), r.v.s.-spoelbak, vernieuwde mengkraan, kunststof werkblad en deur naar de tuin.  

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer met aansluitend inloop-kledingkast (totaal ± 17 m²; oorspronkelijk 2 slaapkamers en op eenvoudige wijze weer te herstellen), slaapkamer (± 3,96 x 3,13 m), geheel betegelde luxe badkamer met kunststof ligbad voorzien van thermostaatkraan, inloop-douche met thermostaatkraan, vrijdragend toilet, vaste wastafel, design-radiator en mechanische afzuiging, via vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping: Voorzolder, c.v.-ruimte met opstelling HR combi-ketel (± 2013) en mechanische ventilatie unit, royale 3e slaapkamer met dakkapel voorzien van elektrisch bedienbaar rolluik, airco en bergruimte onder de schuine zijden van de kap.

Bijzonderheden: De woning is de laatste jaren flink gemoderniseerd. Luxe keuken ± 2006. Luxe badkamer ± 2006. Vernieuwde elektrische groepenkast/meterkast. Woonkamer houten vloer en airco. 1e en 2e verdieping vinyl. HR combi-ketel (2013). Gehele woning aluminium kozijnen met isolerende HR++ beglazing (2010). De ramen op de 1e en 2e verdieping zijn aan de achterzijde voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Dakkapel en zolder afgewerkt in 2010; airco op zolder 2013 en 2018. Totaal 3 airco-units. Bitumineuze dakbedekking van de garage vervangen in 2019. Dakgoten van de woning vernieuwd in 2019. De spouwmuren zijn in 2019 nageïsoleerd. Diepe achtertuin gesitueerd op het westen voorzien van terras, bestrating en overdekt terras (2013). De achtertuin grenst aan de voormalige gemeentewerf welke locatie in de toekomst waarschijnlijk wordt bestemd voor woningbouw.  In 2018 opnieuw aangelegde voortuin met ledverlichting. In spouw gebouwde garage/berging (totaal ± 6,62 x 2,94 m) voorzien van elektrisch en op afstand bedienbare sectionaal geïsoleerde garagedeur, verwarming, elektra, berging/wasruimte met uitstort-gootsteen, verwarmingsketel (± 1999), aansluiting voor wasmachine en loopdeur naar de tuin. Grote oprit. Houten tuinhuis opgedeeld in 2 ruimtes (hondenverblijf en bergruimte) voorzien van elektra. De dakbedekking van het tuinhuis is in 2017 vernieuwd. De woning is gelegen aan een brede straat met uitzicht op een groenvoorziening, in de wijk Breeakker en in de nabijheid van het het Dommeldalgebied, de Sonse Bergen (bossen) en op loopafstand van het centrum van Son. Bouwjaar ± 1957. Inhoud woning ± 379 m³ en garage/berging ± 73 m³. Woonoppervlakte woning ± 112 m² en garage/berging ± 19 m². Perceelgrootte 364 m².