Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Australiëlaan 48 - Son en Breugel

Fraai gelegen tweekapper met inpandige garage/berging. Tegelvloer met vernieuwde vloerverwarming. Woonoppervlakte 169 m². Totale inhoud ± 690 m³. Diepe aangelegde achtertuin. Perceelgrootte 422 m²! Ligging aan brede laan in woonwijk “De Gentiaan”.

Begane grond: Overdekte entree, royale hal met lichtkoepel en diverse raampartijen naar de woonkamer, spiltrap, toilet met fontein, U-vormige woonkamer (± 52 m²) voorzien van open-haard (inclusief binnenpijp), klokthermostaat en deur naar de tuin, open keuken voorzien van kunststof Siematic keukeninrichting in hoekopstelling met kookplaat, afzuigkap, oven, geïntegreerde vaatwasser, koelkast met vriesvak, dubbele r.v.s.-spoelbak, mengkraan en werkblad met kunststof afwerking, bijkeuken voorzien van aansluiting voor wasmachine/droger, uitstort-gootsteen en deur naar garage alsmede naar de achtertuin.  

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,00 x 3,59 m) met directe deur naar badkamer, slaapkamer (± 3,59 x 2,35 m), slaapkamer (± 3,38 x 2,97 m), slaapkamer (3,35 x 2,06 m), luxe vernieuwde badkamer (2015) voorzien van inloop-douche met thermostaatkraan, matglazen douchescherm, vrijdragend toilet, dubbele wastafel in luxe meubel met 2 mengkranen, spiegelkasten, elektrische handdoekradiator, vloerverwarming en led-verlichting, via spiltrap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Overloop met bergruimte, doucheruimte met douche, thermostaatkraan en vaste wastafel, royale zolderkamer met dakkapel en bergruimte onder de schuine zijde van de kap. c.v.-/bergruimte met opstelling Nefit HR ketel (± 2010) met ingebouwde boiler en mechanische ventilatie unit (2013).

Bijzonderheden: Fraai gelegen grote tweekapper (Schuurkes-woning). Het woongedeelte van de begane grond is voorzien van een vernieuwde lichte terracotta beige tegelvloer met vernieuwde vloerverwarming (4 groepen) + vloerisolatie. De overige ruimtes (m.u.v. de garage) worden eveneens verwarmd middels vloerverwarming. Oppervlakte woonkamer ± 52 m². Diverse inbouw-apparaten uit de keuken zijn de laatste jaren vervangen. 5 slaap-/werkkamers! Luxe badkamer (2015) op de 1e verdieping met inloop-douche; 2e badkamer op de 2e verdieping. Diverse kunststof kozijnen (2013) voorzien van HR++ beglazing. Het dak is extra nageïsoleerd met glaswol Het platdak boven de hal is extra geïsoleerd met Roofmate. De spouwmuren zijn in diverse fases nageïsoleerd. Er is vloerisolatie aangebracht waar de begane grond vloer is vernieuwd i.v.m. de vernieuwde vloerverwarming. Glasisolatie middels HR++ en isolerende beglazing. 14 zonnepanelen (2023)! Energielabel B. De woningscheidende muur met de linkerburen is een dubbele spouwmuur (totale dikte ± 47 cm) welke aan één zijde eveneens is gevuld met spouwisolatie. Vernieuwde toplaag bitumineuze dakbedekking op de dakkapel in 2021. De goten aan de voorzijde is circa 10 jaar geleden vervangen; achterzijde circa 20 jaar geleden. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel. Bouwjaar ± 1972. Woonoppervlakte ± 169 m² + 25 m² overige inpandige ruimte. Inhoud ± 690 m³. Perceelgrootte 422 m²! 

Inpandige garage/berging (bereikbaar via deur in de bijkeuken) voorzien van elektra, voorraadkast, meterkast en elektrische en op afstand bedienbare geïsoleerde sectionaal deur (2010) naar de oprit. 

Privacy biedende en ± 21 meter diepe achtertuin. De achtertuin is voorzien van een groot terras en buitenkraan. De woning is gelegen aan een rustige parallelweg van een brede laan in de ruim opgezette woonwijk "Gentiaan". Volop parkeermogelijkheden. Op loopafstand van de bossen. In de nabijheid van een supermarkt, diverse basisscholen en sportaccommodaties. Gunstige ligging t.a.v. de snelwegen A50 en A2.