Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

17 Septemberplein 1A - Son en Breugel

Fraai gelegen winkelruimte (totaal ± 74 m2). Mogelijkheid voor het bijhuren van een parkeerplaats in de parkeerkelder. Fraaie hoek-/zichtlocatie in het centrum van Son.

Indeling: Winkelruimte van ± 57 m² met fraaie etalage c.q. grote glazen puien, magazijnruimte/pantry, toilet.

Bijzonderheden: Bijzondere zicht-/hoeklocatie in het centrum van Son. Aluminium kozijnen met isolerende beglazing. Winkelruimte voorzien van hoog plafond (industrielook). Verhuur in casco staat.

Parkeerplaats (optioneel): In de parkeerkelder van het appartementencomplex bevindt zich een parkeerplaats welke optioneel te huur wordt aangeboden. De parkeerkelder is toegankelijk via de hellingbaan aan de Airbornestraat.

Locatie: Fraaie ligging op de hoek-/zichtlocatie aan het 17 Septemberplein. Het 17 Septemberplein is het boodschappenplein met de Albert Heijn en Aldi, Hema, dokterspost en andere publiekstrekkers. Centrum van Son.  

Parkeren: Een groot aantal parkeerplaatsen op het 17 Septemberplein (blauwe zone) en langsparkeren (blauwe zone) voor de winkels in het centrum. Parkeerterreinen met vrij parkeren in de directe omgeving. In het centrum van Son bevinden zich naast lokale ondernemers een groot aantal landelijke ketens o.a. Albert Heijn, Hema, Blokker, Kruidvat, Etos, Primera, Jola, Gall&Gall, Aldi, Jumbo en de dorpsvoorzieningen waaronder Medisch Centrum De Linden. Bestemming; Centrum I o.a. detailhandel, kantoren, publieksverzorgende ambacht en dienstverlening. Bouwjaar 2006/2007. Huurovereenkomst 5 jaar met 5 optiejaren. Huurverhoging jaarlijks op basis van wijziging maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex; CPI van het CBS. B.T.W. van toepassing. Bankgarantie/waarborgsom 3 maanden huur. Totale oppervlakte ± 74 m². Huurprijs € 21.000,= per jaar exclusief b.t.w. en exclusief de huur van de parkeerplaats. Aanvaarding in overleg / spoedig.