Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Zuiderkruislaan 43 - Son en Breugel

Tussenwoning met berging. Woonkamer met parketvloer. Inhoud woning ± 335 m3. Perceel 179 m2.

Begane grond: Hal met beige tegelvloer, toilet met fontein, meterkast, trapopgang, speelse woonkamer (± 26 m2) met parket-vloer, en klokthermostaat, trapkast, open keuken met kunststof keukeninrichting in hoekopstelling (2002 voorzien van kookplaat, r.v.s. schouw afzuigkap, koelkast, vrieskast (3 laden), geïntegreerde vaatwasser (2015), r.v.s.-spoelbak, kunststof werkblad, diverse kastjes en deur naar tuin.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer (± 4,11 x 3,00 m), slaapkamer (± 3,02 x 3,00 m) met aansluiting voor wastafel, slaapkamer (± 3,04 x 2,31 m), gedateerde badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, toilet en wastafel, via afgesloten vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Open zolderruimte met opstelling gehuurde HR combi-ketel (± 2009; € 30,10 per maand), aansluiting voor wasmachine en 8-pansdakraam.

Bijzonderheden: Speelse woonkamer met parketvloer! Van enkele keukenkastjes zit de folie aan de frontjes los c.q. niet gespannen. Overloop en slaapkamers voorzien van laminaat vloeren. Het houtwerk van de kozijnen/ramen is op diverse plaatsen slecht c.q. verdient onderhoud of vervanging. Koper dient rekening te houden met moderniserings-/ onderhoudskosten. De woning is gebouwd met dak-, spouw-, vloer- en deels glasisolatie. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, putje en houten schuttingen. Royale voortuin voorzien van sierbestrating en een parkeerplaats op eigen terrein. Op de achterzijde van het perceel is een berging gesitueerd welke voorzien is van elektra; tevens is er een achterom naar achterliggend voetpad. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Aan de voorzijde grenzend aan hofje met groenvoorziening. In de nabijheid bevinden zich diverse groenvoorzieningen/speelveldjes, bushalte, basisscholen, winkels en sportaccommodaties. Bouwjaar 1982. Inhoud woning ± 335 m3 (exclusief berging). Woonoppervlakte woning ± 100 m2. Perceelgrootte 179 m2.