Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Zandoogjelaan 7 - Son en Breugel

Fraai gelegen vrijstaande villa met inpandige garage. Totale inhoud ± 815 m3. Bouwjaar 1998. Uitbouw 2004. Achtertuin op het zuiden. Woonwijk ’t Zand.

Begane grond: Overdekte entree, royale hal met openslaande deuren naar de woonkamer, geheel betegeld vrijdragend toilet met fontein, trapopgang, meterkast met zeer uitgebreide groepenkast en glasvezelaansluiting, garderobe, speelse Z-vormige woonkamer (± 51 m2) met aansluiting rookkanaal, klokthermostaat en openslaande deuren naar het terras, 2e zithoek / hobbykamer (± 34 m2; voor diverse doeleinden geschikt) met openslaande deuren naar terras, woon-/eetkeuken (± 12 m2) met MDF keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, r.v.s. schouw/afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s. spoelbak, mengkraan, zeepdispensor, natuurstenen werkblad en 3 grote ramen met uitzicht op de tuin, portaal/bijkeuken voorzien van vaste kastenwand met schuifdeuren, werkblad waaronder aansluiting voor wasmachine en droger alsmede een deur naar de achtertuin en deur naar de inpandige garage, c.v.-/bergruimte met opstelling HR combi-ketel (2017) en bergruimte.

1e verdieping: Royale overloop met vide en kleine dakkapel, ouder-slaapkamer (± 5,40 x 5,11 resp. 4,38 m) met 2 dakkapellen, slaapkamer (± 5,40 x 3,64 m) voorzien van kleine dakkapel en dakraam, slaapkamer (± 4,38 x 4,02 m) met 2 kleine dakkapellen, slaapkamer (± 4,38 x 2,45 m) met dakkapel, geheel betegelde badkamer voorzien van kunststof ligbad met thermostaatkraan, separate douche met thermostaatkraan en douchescherm met douchedeuren, vrijdragend toilet, vaste wastafel, radiator, inbouw-verlichting, vloerverwarming en kleine dakkapel.

2e verdieping: Royale bergvliering, bereikbaar via vlizotrap, voorzien van elektra en opstelling mechanische ventilatie-unit.

Bijzonderheden: Het woongedeelte van de begane grond is voorzien van een gemêleerde gebakken tegelvloer met vloerverwarming (6 groepen). Woon-/eetkeuken van ± 12 m2. In 2004 uitgebouwde speelse woonkamer van ± 85 m2!! In het aangebouwde deel van de woonkamer is op eenvoudige wijze een slaapkamer en badkamer begane grond of woonkeuken te creëren (aansluitingen aanwezig). De art-impressions, welke zijn geplaatst tussen de foto's, geven een indicatie van de mogelijkheid om de biljartkamer te verbouwen tot een woon-/eetkeuken. De wanden van de hal en woonkamer zijn voorzien van spachtelputz. De ramen op de 1e verdieping zijn voorzien van horren. Grote dakkapel aan de achterzijde van de woning (2004). 2 bergzolders bereikbaar middels vlizotrappen. Alarminstallatie. De woning is gebouwd met dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie (Energielabel B). HR combi-ketel uit 2017. Oprit geschikt voor meerdere auto’s. Grote inpandige garage (± 6,70 x 3,30) welke is gebouwd in spouw en voorzien is van een tegelvloer, elektra, verwarming, 4 zijraampjes, vlizotrap naar bergvliering, deur naar de zijtuin en elektrisch bedienbare geïsoleerde sectionaal garagedeur naar de oprit. In 2004 gebouwd houten tuinhuis c.q. berging (± 16 m2) voorzien van elektra en verlichting in de overstek. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en voorzien van 2 terrassen, sierbestrating, volwassen begroeiing / beplanting, elektra en meerdere buitenkranen met afvoerputjes. Twee elektrisch bedienbare zonneluifels (8 en 4 meter breed). Achtertuin afsluitbaar middels 2 (zij)poorten links en rechts van de woning. 10 buitenlampen in de overstek rondom de woning geschakeld middels een tijdklok. Fraai gelegen in ruim opgezette en bosrijke/groene woonwijk 't Zand. Rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Gunstige ligging ten opzichte van snelwegen, bossen en een basisschool. Bouwjaar 1998. Aanbouw 2004. Vloeroppervlakte woning ± 197 m2; garage ± 22 m2. Totale inhoud ± 815 m3. Perceelgrootte 578 m2.