Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Vondelstraat 37 - Son en Breugel

Woning in een blok van twee met berging en tuinhuis. Privacy biedende achtertuin. Fraai hoekperceel. Perceel 300 m². Fraaie ligging in bosrijke woonwijk 't Harde Ven.

Begane grond: Hal met Noorse leistenen vloer, meterkast, vrijdragend toilet met fontein en halogeen inbouw-verlichting, trapopgang, L-vormige woonkamer met houtkachel, klokthermostaat en deur naar de tuin, uitgebouwde keuken met Geba (Grando) keukeninrichting (2002) in hoekopstelling voorzien van 5-pits kookplaat, r.v.s. schouw afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, carrouselkast, geïntegreerde vaatwasser, spoelbak, mengkraan, natuurstenen werkblad en Noorse leistenen vloer, 2e kastenblok met natuurstenen blad, toegang tot manshoge kelder.  

Manshoge kelder: Manshoge provisiekelder met donkergrijze tegelvloer (onderverdeeld in twee ruimtes; totaal ± 12 m²), koude kelder, warme kelder met opstelling HR combi-ketel (± 2001) en aansluiting voor wasmachine en droger (op hoogte).  

1e verdieping: Overloop, grote inloopkast, slaapkamer (± 4,14 x 3,48 m) met deur naar het balkon, slaapkamer (± 4,14 x 3,17 m), slaapkamer (± 2,67 x 3,48 m), badkamer (± 2003) voorzien van grote douche met douchezuil met thermostaatkraan en massagedouche, vrijdragend toilet, dubbele wastafel met spiegelkastjes voorzien van verlichting, plafond met halogeen inbouw-verlichting, mechanische afzuiging en elektrisch bedienbaar rolluik.

Bijzonderheden: L-vormige woonkamer (± 40 m²) met houtkachel en eiken houten vloer in diverse breedtes. Uitbouw keuken (± 12 m²; 2002) met leistenen vloer. Living ± 52 m²! Hal en overloop grof stucwerk. Begane grond marmeren vensterbanken; 1e verdieping gepolijste Basalte vensterbanken. Badkamer 2003. De gehele buitenzijde van de woning is in 2017 geschilderd en in 2020 heeft het schilderwerk een onderhoudsbeurt gehad. De spouwmuren zijn nageïsoleerd (2016). De woning is voorzien van HR++ glasisolatie. Deels vloerisolatie. Energielabel C. De riolering buitenshuis is vernieuwd (2017). De schoorstenen zijn in 2001 vernieuwd. De gevel is in 2016 gereinigd, het metselwerk in de zijgevel bijgewerkt en opnieuw gevoegd. De oorspronkelijke dakplaten zijn in 2001 verwijderd. Het dak is voorzien van dakisolatie. In 2019 is de bitumineuze dakbedekking van het woonhuis vernieuwd. De dakbedekking van de berging/tuinhuis is in 2020 vernieuwd. De berging (deel van de voormalige garage) is in de achtertuin gesitueerd en voorzien van elektra en pomp voor grondwater. Voor de berging bevindt zich een eigen in-/oprit. Privacy biedende achtertuin gesitueerd op het oosten voorzien van een terras met vorstrand met gebrand en geborstelde granieten tegels, sierbestrating (waaltjes) en elektrisch bedienbare luifel. Bosrijk uitzicht! Tuinkamer/tuinhuis voorzien van elektra, elektrische verwarming, waaltjes vloer en openslaande tuindeuren. De woning is fraai gelegen op een hoekperceel. Bosrijke woonomgeving. In de nabijheid bevinden zich diverse groenvoorzieningen, basisscholen, sportaccommodaties, bossen en het centrum van Son. Bouwjaar ± 1962. Woonoppervlakte ± 116 m² + 14 m² overige inpandige ruimte (kelder). Inhoud ± 428 m³ woning + 75 m³ berging/tuinkamer. Perceelgrootte 300 m².