Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Verwerstraat 12 - Son en Breugel

Moderne royale tussenwoning met grote garage. Luxe keukeninrichting en badkamer. Vernieuwde vloerverwarming en kozijnen. Inhoud woning ± 380 m3. Perceelgrootte 144 m2. Achtertuin gesitueerd op het zuiden.

Begane grond: Uitgebouwde hal met glazen pui naar woonkamer, meterkast met vernieuwde groepenkast, geheel betegelde toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met fontein, woonkamer voorzien van grote raampartijen met aluminium schuifpui naar de tuin en strakke trapopgang naar de verdieping, open keuken met kunststof keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van 5-pits kookplaat waaronder wok, r.v.s.-schouw/ afzuigkap, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan, hoekkast, diverse grote laden en composiet werkblad met barretje, kastenblok met combi-oven/ magnetron en koelkast.

1e verdieping: Overloop met halogeen inbouw-verlichting, ouder-slaapkamer (4,48 x 3,04 m; over de volle breedte van de woning), slaapkamer (± 4,00 x 2,17 m), slaapkamer (± 3,00 x 2,20 m), luxe badkamer (2016) voorzien van ligbad met thermostaatkraan, separate douche met draingoot, thermostaatkraan en glazen douchewand, vrijdragend toilet, vaste wastafel in meubel, spiegel met verlichting, design-radiator en mechanische afzuiging.

2e verdieping: Open zolderkamer (± 5,00 x 4,45 m) voorzien van grote dakkapel met 2 draai-/kiepramen, bergruimte onder de schuine zijde van de kap, mogelijkheid voor vaste wastafel, aansluiting voor wasmachine, vaste kast met opstelling c.v.-ketel (± 2010), werkkamer/berging met 2 grote dakramen en bergruimte onder de schuine zijde van de kap.

Bijzonderheden: Moderne woning. De begane grondvloer van de woning is geheel vernieuwd. Isolatie, beton, vloerverwarming en een fraaie tegelvloer. Op de verdieping is een nieuw verwarmingssysteem met radiatoren aangelegd. Luxe keukeninrichting (2010). Aan de voorzijde van de woning is een aanbouw gebouwd waardoor de hal is vergroot en er een royale toiletruimte is gecreëerd. Grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De kozijnen van de woning zijn in de loop der jaren vernieuwd. Vanuit de woonkamer aluminium schuifpui naar de tuin. Vernieuwde elektrische installatie. In de woonkamer diverse extra elektra uitsluitingen. Riolering onder de woning vernieuwd. 3 slaapkamers en 2e verdieping voorzien van laminaat-vloeren. In 2016 is de vloerbedekking van de overloop en op de vaste trap naar de 2e verdieping vernieuwd. Luxe badkamer (2016). HR combi-ketel (2010). De borstwering aan de voorzijde is opgemetseld en geïsoleerd. Opnieuw opgemetselde schoorsteen. Dakisolatie en nagenoeg geheel isolerende beglazing. De goten van de woning zijn in 2011 vervangen. Garagebox op de achterzijde van het perceel. Op de achterzijde van het perceel is een lange garage gesitueerd (± 6,95 x 3,06 m) welke bereikbaar is via een pad naar het garageplein. De garage is voorzien van elektra, openslaande deuren naar het garagepad en loopdeur naar de tuin. Achtertuin gesitueerd op het zuiden en voorzien van bestrating, borders, buitenkraan, putje en zonneluifel. Rustige woonstraat met aan de overzijde van de straat vrijstaande woningen. De woning is gelegen in de directe nabijheid van een bosje/groenvoorziening, speelveld, sportaccommodaties, basisschool en winkelcentrum. Bouwjaar ± 1966/1967. Inhoud woning ± 380 m3 (exclusief garage). Perceelgrootte 144 m2.