Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Venuslaan 15 - Son en Breugel

Fraai gelegen hoekwoning met garage. Perceelgrootte 196 m² + 91 m² huurgrond.

Begane grond: Hal, vrijdragend toilet (2002) met hoekfontein en halogeen inbouw-verlichting, meterkast met vernieuwde groepenkast, trapopgang, trapkast met tegelvloer en legplanken, doorzon-woonkamer (± 29 m²) voorzien van eiken lamelparketvloer en klokthermostaat, keuken (± 8 m²) met kunststof keukeninrichting opgesteld aan 2 zijden voorzien van ingebouwde gas-kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combi-oven/ magnetron, koel-/vriescombinatie met 3 vriesladen, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan, kunststof werkblad, lichtluifel, extra raam naar de zijtuin, 2e werkblad met 3 onderkasten en een deur naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop, diepe vaste kast, slaapkamer (± 3,77 x 3,60 m) met laminaatvloer en 2 vaste kasten, slaapkamer (± 3,15 x 3,60 m) met 2 vaste kasten en vaste wastafel in meubel met spiegelkastje, slaapkamer (± 2,62 x 2,10 m), geheel betegelde badkamer (2002) voorzien van douche met thermostaatkraan en douchescherm, vrijdragend toilet, vaste wastafel in meubel, spiegelkastje met lichtluifel, design-radiator, plafond met halogeen inbouw-verlichting en mechanische afzuiging, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Voorzolder met bergruimte onder de schuine zijden van de kap, opstelling HR combi-ketel (± 2008) en aansluiting voor wasmachine, slaapkamer (± 3,60 x 3,10 m) met 2 x vaste kast en dakkapel over de volle breedte van de kamer, berging voorzien van vierpans dakraam.

Bijzonderheden: De woonkamer is voorzien van een eiken lamelparketvloer. De hal en keuken zijn voorzien van een tegelvloer. Diverse wanden spachtelputz; woonkamer granol. De naden van de nokpannen zijn recent extra afgedicht. De woning is op de begane grond grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Glasvezel aanwezig. Op de achterzijde van het perceel is een garage gesitueerd welke voorzien is van elektra en een elektrisch bedienbare kanteldeur. Voor de garage bevindt zich de oprit met de mogelijkheid voor het parkeren van een auto op het gehuurde gedeelte. Tevens is er een achterom. Privacy biedende achtertuin met gazon, bestrating, terras, tuinverlichting, buitenkraantje en een putje. De zijtuin wordt deels gehuurd van de Gemeente Son en Breugel (91 m²; huurprijs € 705,25 per jaar). Brede straat/laan met groenvoorziening en diverse parkeerplaatsen. De woning is gelegen in de directe omgeving van een speelveld, basisscholen, bushalte, winkelcentrum en sportaccommodaties. Privacy in de achtertuin. Fraaie ligging op een hoekperceel. Bouwjaar ± 1969. Woonoppervlakte ± 116 m² woning; 20 m² externe bergruimte / garage. Inhoud ± 411 m³ woning; ± 60 m³ garage. Perceelgrootte 196 m² (eigendom) + 91 m² (huur).