Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Van Gentlaan 37 - Son en Breugel

Over de volle breedte uitgebouwde hoekwoning met extra grote garage/hobbyruimte en overdekt terras. De ruime tuin op het westen biedt veel privacy. Een fijn gezinshuis in een rustige en kindvriendelijke woonwijk gelegen in de nabijheid van winkels, scholen, natuur en sportgelegenheden. Heerlijk wonen in ’t Eigen van Breugel in een woning die veel mogelijkheden biedt om aan te passen naar eigen smaak.

Begane grond: Hal, vrijdragend toilet (ca. 2013) met hoekfontein, meterkast met 8 groepen, 3 fasen en aardlekschakelaar, trapopgang, trapkast, L-vormige woonkamer (ca. 37 m²), schouw/rookkanaal (kachel ter overname) en zijraam, aangebouwde eetkeuken (ca. 17 m²) met eenvoudige eikenhouten keukeninrichting voorzien van dubbele spoelbak, r.v.s. werkblad, zijraam en openslaande deuren naar de tuin (2000) voorzien van schuifhorren, bijkeuken met aansluiting voor (af) wasmachine, opstelling HR combi-ketel (ca. 1996) en loopdeur naar de achtertuin. De benedenverdieping is  recentelijk voorzien van neutrale, moderne pvc-vloer.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer (3,85 x 3,75 m) met 3 x vaste kast, slaapkamer (3,36 x 3,75 m) met 2 x vaste kast en wastafel, slaapkamer (ca. 7 m²), badkamer met jaren '70 stijlelementen, voorzien van ligbad, separate douche, toilet, wastafel in meubel, spiegel en radiator, via vaste  open trap naar tweede verdieping. De overloop, de twee grotere slaapkamers en de badkamer hebben dezelfde neutrale pvc-vloer die recentelijk is gelegd.

2e verdieping: Voorzolder met pvc-vloer, bergruimte onder de schuine zijde van de kap met aansluiting voor wasmachine, hobbyruimte/ berging, grote slaapkamer (3,74 x 3,23 m) met dakkapel over de volle breedte van de kamer, grote berging met vierpansdakraam aan de achterzijde.

Grote garage/hobbyruimte: Extra grote garage/hobbyruimte (buitenwerks 6,40 x 5,47 m; gebouwd in spouw) gesitueerd op de achterzijde van het perceel, voorzien van water en elektra (2 eigen stoppen), loopdeur naar de tuin en automatische garagedeur naar de straatzijde. Biedt, naast ruimte voor een auto, extra ruimte voor fietsen en hobby.

Tuin: Aangelegde zonnige voor- en achtertuin waarbij de achtertuin met veel privacy gesitueerd is op het westen. Overdekt terras aan de woning. Overkapping/overdekt terras aan de garagezijde voorzien van een aluminium schuifpui. Poort naar de straatzijde verwerkt in de houten schutting.

Ligging: De woning is gelegen in de populaire woonwijk 't Eigen in Breugel, in de directe omgeving van diverse sportaccommodaties, basisscholen, een speeltuin, een  winkelcentrum en een bushalte. Groene omgeving!

Bijzonderheden: Fraaie hoeklocatie in groene omgeving. De begane grond, hal, overloop, 2 slaapkamers en badkamer zijn voorzien van een PVC-vloer (2015). De zijmuur in de woonkamer (voorzetmuur) is in 2015 gestukadoord. Ruime living en woonkeuken: ca. 54 m²! Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten voor keuken en badkamer. Glasvezel aanwezig. Buitenschilderwerk van de kozijnen uitgevoerd in 2014. Dakisolatie, de kopgevel van de woning is nageïsoleerd en isolerende beglazing. De dakpannen van de woning zijn in april 2018 vernieuwd! Bouwjaar 1967; garage 1972; uitbouw woning 1972. Woonoppervlakte woning ca. 144 m²; garage ca. 29 m². Inhoud woning ca. 470 m³; garage ca. 98 m³. Perceelgrootte 282 m².