Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Van Gentlaan 11 - Son en Breugel

Hoekwoning met aangebouwde bijkeuken en berging. Inhoud woning ± 418 m3. Perceelgrootte 217 m2. Vrij uitzicht op groenvoorziening / speelveld.

Begane grond: Hal, vrijdragend toilet met fontein, meterkast met vernieuwde groepenkast, trapopgang, doorzon-woonkamer met kunststof plafond en donkergrijs gemêleerde tegelvloer voorzien van vloerverwarming, open keuken voorzien van kunststof keukeninrichting in hoekopstelling met kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan en kunststof werkblad, bijkeuken voorzien van aansluiting voor wasmachine, verwarming en deur naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer (± 3,66 x 3,75 m) met 3 x vaste kast, slaapkamer (± 3,37 x 3,75 m) met 2 x vaste kast, slaapkamer (± 7 m2), badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan en glazen scherm, vrijdragend toilet, vaste wastafel, badkamerkast en design-radiator, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Overloop, bergruimte onder de schuine zijde van de kap, berging/c.v.-ruimte met opstelling HR combi-ketel (± eind 2010) en bergruimte onder de schuine zijden van de kap, slaapkamer (± 4,79 x 3,75 m) met laminaatvloer, dakkapel over de volle breedte van de kamer en bergruimte onder de schuine zijde van de kap.

Bijzonderheden: De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een donkergrijs gemêleerde tegelvloer met vloerverwarming. De ramen op de begane grond zijn voorzien van rolluiken. De overloop, slaapkamers en zolderkamer zijn voorzien van laminaat vloeren. Alle ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (± 1996). De voordeur is in 2012 vernieuwd door een kunststof deur. De spouwmuren zijn nageïsoleerd en de vloer is aan de onderzijde voorzien van vloerisolatie. Het recent geplaatste tuinhuis is ter overname. Op de achterzijde van het perceel is een berging gesitueerd (± 7,58 x 2,55 m) voorzien van elektra en lichtdoorlatende dakplaten. Het houten tuinhuis (± 3,95 x 2,94 m) wordt ter overname aangeboden. Het tuinhuis is voorzien van elektra, elektrische verwarming en kunststof vloerdelen. Royale voortuin met bestrating. Bestrate achtertuin voorzien van borders, kraantje, putje en houten schuttingen. Fraai uitzicht aan de voorzijde op groenvoorziening / speelveld. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving en in de directe nabijheid van een speeltuin, sportaccommodaties, diverse basisscholen, bushalte en een supermarkt. Bouwjaar  ± 1967. Inhoud woning ± 418 m3 (exclusief berging/tuinhuis). Woonoppervlakte woning ± 127 m2. Perceelgrootte 217 m2.