Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Texellaan 8 - Son en Breugel

Fraai gelegen geschakelde woning met inpandige garage/berging. Uitgebouwde eetkamer. Grotendeels kunststof kozijnen. Totale inhoud ± 482 m³. Perceelgrootte 289 m². Privacy biedende achtertuin op het zuiden. Woonwijk Gentiaan. Groene bosrijke woonomgeving.

Begane grond: Overdekte entree, royale hal met open spiltrap naar verdieping en deur naar inpandige garage/berging (mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer), meterkast, extra brede toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein, uitgebouwde Z-vormige woonkamer (± 51 m²) voorzien van eiken parketvloer en 2 x vernieuwde kunststof schuifpui (2019) naar de achtertuin, halfopen keuken met witte kunststof keukeninrichting in U-opstelling voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie met 2 vriesladen, vaatwasser, 1½ r.v.s.-spoelbak, mengkraan, close-in-boiler, vernieuwd kunststof werkblad en eetbarblad.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer (± 4,60 x 3,16 m), slaapkamer (± 3,93 x 3,16 m) met vaste wastafel, slaapkamer (± 3,62 x 2,52 m) voorzien van vaste kastenwand met schuifdeuren, vernieuwde badkamer (2010) voorzien van inloop-douche met thermostaatkraan, vrijdragend toilet, vaste wastafel in meubel, spiegel met spiegelverlichting, design-radiator, mechanische afzuiging en halogeen inbouw-verlichting, c.v.-ruimte met opstelling VR combi-ketel (2013).

Bijzonderheden: De hal en woonkamer zijn voorzien van een eiken parketvloer (2003). Keuken lichte tegelvloer. De keukenapparatuur en het werkblad zijn in 2012 vervangen. Sfeervolle woonkamer van ± 51 m² voorzien van gestukadoord plafond. De wanden van de woonkamer zijn voorzien van spachtelputz. Binnenmuren en plafonds zijn in 2020 geschilderd. Een groot aantal kozijnen zijn in 2019 vervangen door kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2 x grote schuifpui woonkamer, woonkamerraam voorzijde, kozijnen 1e verdieping achterzijde alsmede de zijramen). Diverse horren. Inpandige garage/berging. Mogelijkheid tot het creëren van een slaap-/werkkamer op de begane grond. De ramen van de 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van Luxaflex inzethorren (2020). Badkamer vernieuwd in 2010. Combi-ketel 2013 + close-in-boiler keuken. De lichte stenen van de buitenmuren zijn schoongespoten en opnieuw gevoegd. De dakbedekking van de woning is in 2011 vernieuwd. De schoorsteen is opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Dakisolatie en grotendeels glasisolatie (grotendeels HR++ beglazing). Unieke ligging in bosrijke woonomgeving. Aan de voor- en achterzijde deels uitzicht op bosperceel / groenvoorziening. Garage/berging met mogelijkheid tot het creëren van een extra slaap-/werkkamer op de begane grond voorzien van een lichte tegelvloer, verwarming, water, elektra, aansluiting voor wasmachine, vaste kastenwand met schuifdeuren, bergvliering en een sectionaaldeur naar de oprit. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden. Privacy biedende ligging. Fraaie ligging met aan de voorzijde deels uitzicht op een bosperceel/groenstrook en aan de achterzijde op een kopgevel en een bosperceel. Groene bosrijke woonomgeving. De woning is gelegen in de ruim opgezette woonwijk "Gentiaan" en op loopafstand van diverse basisscholen, sportaccommodaties, golfbaan, supermarkt en een bushalte. Bouwjaar ± 1970. Woonoppervlakte ± 125 m² + 16 m² overige inpandige ruimte. Totale inhoud ± 482 m³. Perceelgrootte 289 m².