Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Tarwelaan 79 - Eindhoven

Fraai gelegen tussenwoning met berging. Achterzijde kunststof kozijnen. Inhoud woning ± 350 m3. Achtertuin gesitueerd op het zuiden. Perceel 179 m2. Brede laan. Groene woonomgeving.

Begane grond: Hal met lichte tegelvloer, garderobe, trapopgang, trapkast met elektrische groepenkast, toilet met fontein, L-vormige woonkamer voorzien van parketvloer, keuken met eenvoudige eiken houten keukeninrichting voorzien van gasfornuis (kookplaat/oven), koelkast met vriesvakje, r.v.s. spoelbak, betegeld werkblad en tweede kastenblok met smal werkblad.

1e verdieping: Overloop / mogelijkheid voor kamer (± 3,10 x 1,88 m) met mogelijkheid voor kastenwand en doorloop naar vaste trap naar 2e verdieping, slaapkamer (± 3,52 x 2,95 m) met vernieuwd kozijn voorzien van draai-/kiepraam, slaapkamer (± 3,60 x 2,95 m), slaap-/waskamer (± 2,68 x 2,87 m) voorzien van aansluiting voor wasmachine en toilet (sani-broyeur), eenvoudige badkamer voorzien van douchebak met thermostaatkraan, vaste wastafel en spiegelkastje.

2e verdieping: Overloop, zolderkamer (± 3,92 x 2,95) met parketvloer en stalen dakraam, berging, zolderruimte met 2 x vierpans-dakraam, opstelling HR combi-ketel (2016) en bergvliering.

Bijzonderheden: Fraai gelegen tussenwoning. De keukeninrichting en sanitair zijn eenvoudig van uitvoering. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. L-vormige woonkamer met parketvloer. De achterzijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++-beglazing. HR combi-ketel (± 2016). Glasvezelaansluiting aanwezig. Het schilderwerk aan de voorzijde is in 2017 uitgevoerd. Privacy biedende achtertuin, gesitueerd op het zuiden, met poort naar achterliggende buurweg. Op de achterzijde van het perceel is een royale berging gesitueerd welke voorzien is van elektra. De woning is fraai gelegen in de wijk Vaartbroek, aan een brede laan met groenvoorziening, Winkelcentrum Vaatbroek en in de directe omgeving van een basisschool, groenvoorzieningen / Dommelvallei,  bushalte, winkels, sportaccommodaties en snelwegen. Vrije uitkijk aan de voorzijde op groenvoorziening. Achterzijde grenzend aan voetpad/openbare weg. Bouwjaar ± 1967. Inhoud woning ± 350 m3. Perceelgrootte 179 m2.