Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Son aan de Dommel - 2 vrijstaande Meander XXL - Son en Breugel

Fase 3 Son aan de Dommel.

In deze fase gaan 15 rij- en hoekwoningen, 10 twee-onder-een-kap woningen en 2 vrijstaande woningen in de verkoop. 

Het plan maakt deel uit van Sonniuspark en grenst aan het prachtige Dommellandschap. Het is een vervolg op eerder verkochte en inmiddels gebouwde woningen in het plan Son aan de Dommel.

De woningen hebben een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting. Er is voor elk wat wils. Uiteraard is er ook in deze fase ruim aandacht besteed aan duurzaamheid. Door zonnepanelen, bovenmodale isolatie en extra luchtdichting zijn de woningen energieneutraal (EPC=0). En dat is goed voor klimaat en portemonnee.

De pluspunten van Son aan de Dommel: Riante woningen op ruime kavels. Comfortabel duurzaam: energieneutraal (EPC = 0) Standaard met zonnepanelen Ruimtelijk met veel daglicht Fraaie dorpse architectuur Ruime variatie in vorm, kleur en inrichting. Bovenmodale isolatie en extra luchtdichting. Onderhoudsvriendelijk SlimWonen (huisbesturingssysteem). Grenzend aan het prachtige Dommeldallandschap. Ruime parkeermogelijkheden (soms op eigen terrein). 

De vrijstaande woningen Meander XXL variëren in prijsklasse vanaf circa € 504.000,- v.o.n. tot € 549.500,- v.o.n.. De kavels variëren van 394 m² tot 516  m². Inhoud varieert van 678 m³ tot 728 m³.  Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.sonaandedommel.nl.

2 vrijstaande type Meander XXL.