Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Schoolstraat 6 - Son en Breugel

Fraai begane grond appartement met berging, privé-tuin en eigen parkeerplaats. Eiken houten vloer. Eén van de bewoners dient minimaal 50 jaar te zijn. Gelegen in het centrum van Son.

Begane grond: Overdekte entree, hal met garderobe, meterkast met glasvezelaansluiting, geheel betegeld toilet met hoekfontein, L-vormige woonkamer (± 37 m2) met deur naar tuin, open keuken voorzien van eenvoudige kunststof Bruynzeel keukeninrichting met kookplaat, motorloze afzuigkap, r.v.s.-spoelbak, kraan en werkblad met kunststof afwerking, provisie-/c.v.-ruimte voorzien van legplanken, mechanische afzuigunit en HR combi-ketel (± 2006). Vanuit de hal naar geheel betegelde badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan, douchestoeltje en douchescherm, vaste wastafel, spiegel en aansluiting voor wasmachine, royale slaapkamer (± 4,62 x 3,32 m) voorzien van vinyl vloer.  

Bijzonderheden: De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een fraaie eiken houten vloer met diverse breedtes in de planken. Oppervlakte woonkamer ± 37 m2. Diverse wanden spacheltputz. Het appartement is gebouwd met vloer-, spouw- en glasisolatie (HR-glas). Eén van de bewoners dient op datum bewoning minimaal 50 jaar te zijn. Op het zuiden gesitueerde achtertuin (± 6,39 x 6,20 m) voorzien van grote elektrisch bedienbare zonneluifel, houten schuttingen, sierbestrating, buitenkraantje en houten tuinberging. Op de achterzijde van het perceel is een berging aanwezig welke voorzien is van elektra, legplanken, deur van de achtertuin naar de berging en een deur/achterom naar het voetpad. Voor de woning bevindt zich een eigen parkeerplaats (in eigendom). De woning is gelegen in het centrum van Son, in de nabijheid van diverse voorzieningen en het Dommeldalgebied. Servicekosten € 45,= per maand. Bouwjaar ± 1997. Oppervlakte appartement ± 74 m2. Perceelgrootte parkeerplaats 12 m2.