Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Rietlaan 12 - Son en Breugel

Vrijstaand/geschakelde semi-bungalow met inpandige garage. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Inhoud ± 560 m3. Fraaie patio-tuin gesitueerd op het zuiden. Perceel 314 m2. Woonwijk Vijverpark. Centrum Son.

Begane grond woongedeelte: Overdekte entree, royale hal, trapopgang, L-vormige woonkamer (± 44 m2) met mogelijkheid voor het creëren van een rookkanaal en openslaande deuren naar de patio-tuin, open keuken met kunststof keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven, geïntegreerde vaatwasser, koelkast, 1½ r.v.s. spoelbak, mengkraan en kunststof werkblad, deur naar portaal.

Slaapkamer en badkamer begane grond: Portaal met deur naar inpandige garage en deur naar de tuin, luxe toiletruimte met vrijdragend toilet en fontein (2014), bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger, slaapkamer begane grond (± 4,00 x gemiddeld 4,23 m), badkamer voorzien van ligbad, separate douche met thermostaatkraan en vaste wastafel.

1e verdieping: Overloop met Velux dakraam, slaapkamer (± 6,30 x 3,50 m) met openslaande deuren naar klein balkon, slaapkamer (± 6,30 x 2,73 m) met openslaande deuren naar frans-balkon, badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel, berging met opstelling mechanische ventilatie unit.

2e verdieping: Kleine bergvliering, bereikbaar via een luik vanaf de overloop.  

Bijzonderheden: Inpandig bereikbare garage voorzien van verwarming, water, elektra, opstelling HR combi-ketel (± 2008) en kanteldeur naar de oprit, meterkast. De hal, keuken en portaal zijn voorzien van een lichte tegelvloer. Woonkamer met pvc-vloer. Speelse woonkamer met de mogelijkheid voor het creëren van een openhaard. Woonkamer + keuken ± 52 m2. Slaapkamer met badkamer begane grond. Fraaie slaap-/werkkamers op de verdieping alsmede een 2e badkamer. Het schilderwerk aan de buitenzijde is uitgevoerd in 2017!. Het pand is voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie. Semi-bungalow met speelse indeling! Fraaie privacy biedende patio-tuin gesitueerd op het zuiden! Gunstige ligging t.o.v. het centrum. Fraaie en privacy biedende patio-achtertuin voorzien van buitenkraan en elektrisch bedienbare zonneluifel. De zijtuin grenst aan een groenstrook met aansluitend parkeerplaatsen. Gelegen in het centrum van Son (Vijverpark). In de nabijheid van diverse centrumvoorzieningen, bushalte en de Sonse bossen. Vrij uitzicht aan de voorzijde. Fraaie groene woonomgeving. Bouwjaar 1993. Totale inhoud ± 560 m3. Perceelgrootte 314 m2.