Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Penseelkever 36 - Son en Breugel

Fraai gelegen tussenwoning met berging. Keuken en sanitair (2012). 1e en 2e verdieping laminaatvloeren. Inhoud woning ± 374 m3. Perceelgrootte 151 m2. Gelegen in nieuwbouwwijk "Sonniuspark".

Begane grond: Ruime hal, trapopgang, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet met fontein, vaste kast, meterkast, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar tuin, trapkast, open keuken aan de voorzijde van de woning met rechte keukenopstelling in lichtbeige/jasmijn kleurstelling voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, r.v.s.-spoelbak en werkblad met kunststof afwerking.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,84 x 2,95 m) , slaapkamer (± 3,47 x 2,46 m), slaapkamer (± 2,93 x 2,10 m), betegelde badkamer voorzien van douche met thermostaatkraan, wastafel, elektrische design-radiator en vloerverwarming, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Open zolderruimte (mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer) met klein dakraampje, opstelling HR combi-ketel (2011), mechanische ventilatie unit en aansluiting voor wasmachine.

Bijzonderheden: De begane grond en 1e verdieping worden verwarmd middels vloerverwarming. De overloop, slaapkamers en zolder zijn voorzien van laminaatvloeren. Grotendeels kunststof kozijnen met HR++ beglazing. HR-ketel (bouwjaar 2011). Goede isolatievoorzieningen. De foto’s van de binnenzijde van de woning zijn deels genomen in de voormalige modelwoning waardoor er een kleurverschil in de keukeninrichting en het tegelwerk kan zijn. De foto’s waarop geen nadere woninginrichting zichtbaar is geven de correcte kleurstelling weer. Achtertuin voorzien van gazon, buitenkraantje en putje. Op de achterzijde van het perceel is een houten berging gesitueerd welke voorzien is van elektra. Tevens is er een poort naar achterliggend voetpad. De woning is gelegen aan een brede straat met parkeerplaatsen en in de directe nabijheid van groenvoorzieningen, speelveld, vijver en sportaccommodaties. Nieuwbouwwijk Sonniuspark; De Hoven Noord. Gunstige ligging t.o.v. snelwegen A50, A2 en A58. Bouwjaar 2011/2012. Inhoud woning ± 374 m3. Perceelgrootte 151 m2.