Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Paasberglaan 19 - Eindhoven

Grote tussenwoning met overdekt terras en berging. Achtertuin gesitueerd op het zuiden. Inhoud woning ± 461 m3. Perceelgrootte 155 m2. Mogelijkheid voor de aankoop van een garagebox.

Begane grond: Hal met garderobe, toilet met fontein, trapkast voorzien van elektrische groepenkast,  trapopgang, doorzon-woonkamer (± 32 m2) voorzien van schuifpui naar de tuin,  open keuken met geschilderde eiken houten keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van 5-pits kookplaat waarvan één wokbrander, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, dubbele r.v.s. spoelbak, mengkraan en werkblad met kunststof afwerking.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 4,91 x 4,00 m) met vaste kastenwand voorzien van schuifdeuren en schuifpui naar balkon, slaapkamer (± 3,10 x 4,00 m) voorzien van schuifpui naar balkon, slaapkamer (± 3,69 x 2,64 m) met eveneens schuifpui naar het balkon, badkamer voorzien van ligbad met douchewand, toilet, vaste wastafel en aansluiting voor wasmachine, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Voorzolder met bergruimte, opstelling HR combi-ketel (2008) en mechanische ventilatie unit, grote slaapkamer (± 4,98 x 4,00 m) met groot dakraam en bergruimte onder de schuine zijden van de kap.

Bijzonderheden: Het betreft een grote extra brede tussenwoning! De begane grond is voorzien van een laminaatvloer. Oppervlakte living ± 42 m2. Grote raampartijen waardoor veel lichtinval. Aluminium kozijnen / schuifpuien. De slaapkamers zijn alle voorzien van een laminaat-vloer en een schuifpui naar een balkon en daarvoor elektrisch bedienbare rolluiken. Enkele ramen isolerende beglazing. 2 balkons. De goten zijn vervangen. Privacy biedende achtertuin, gesitueerd op het zuiden, met fraai groot overdekt terras (2009) voorzien van dimbare halogeen-verlichting en terrasverwarming, sierbestrating, vijver, buitenkraantje, putje en poort naar achterliggend voetpad met aansluitend een garageplein. Op de achterzijde van het perceel is een royale berging gesitueerd (± 3,81 x 2,15 m) welke voorzien is van elektra; tevens is er een overdekte entree met een deur naar een voetpad. Schuin achter de woning is een garageplein waarop is gelegen een garagebox welke optioneel te koop wordt aangeboden. De garage (± 5,68 x 2,79 m) is voorzien van elektra en een elektrische bedienbare kanteldeur. De garage is gelegen op erfpachtgrond (18 m2) van de Gemeente Eindhoven. Voor de erfpacht dient jaarlijks een erfpachtcanon te worden betaald van € 96,17. De erfpacht is ook af te kopen voor een bedrag van € 2.137,= kosten koper. De woning is fraai gelegen aan een brede straat met parkeerplaatsen in de woonwijk Woenselse Heide en in de directe omgeving van scholen, groenvoorzieningen (Henri Dunantpark), sportaccommodaties, winkelcentrum en de uitvalswegen. Bouwjaar ± 1975. Woonoppervlakte woning ± 137 m2 (excl. overdekt terras en berging). Inhoud woning ± 461 m3. Perceelgrootte 155 m2. Optioneel garagebox op erfpachtgrond vraagprijs € 18.950,=  K.K. (in combinatie met de woning).