Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Nieuwstraat 56 - Son en Breugel

Grote tweekapper met dubbele garage. Totale inhoud ± 845 m3!. 2 Slaapkamers en badkamer begane grond. Woonoppervlakte ± 219 m2 + 33 m2 dubbele garage. Achtertuin op het westen. Perceel 296 m2 (eigendom). Fraaie ligging op hoekperceel in centrum van Son.

Begane grond: Hal met natuurstenen vloer, trapopgang, toilet met fontein, L-vormige woonkamer (± 47 m2) voorzien van schouw met inzetkachel, groot hoekraam en aluminium schuifpui naar overdekt terras / tuin, eetkeuken met eenvoudige keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, kunststof werkblad en airco, bijkeuken/portaal met aansluiting voor wasmachine en deur naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop, ouder-slaapkamer (± 3,99 x 3,93 m) met vaste kast en vaste wastafel, slaapkamer (± 3,99 x 3,20 m) met vaste kast en deur naar dakterras, slaapkamer (± 3,87 x 3,00 m), vierde slaapkamer (± 3,56 resp. 2,90  x 3,00 m), badkamer voorzien van ligbad, toilet en vaste wastafel, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Voorzolder met met opstelling HR combi-ketel (1998), zolderruimte (± 7,37 x 4,00 m) met de mogelijkheid van het creëren van extra kamers.

Garages: Dubbele garage (± 32 m2) voorzien van verwarming, uitstort-gootsteen, elektrische kanteldeur naar inrit, tweede kanteldeur naar inrit en loopdeur naar de tuin, meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Bijzonderheden: Zeer grote tweekapper op fraaie locatie in het centrum van Son. 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond! De ruimtes zijn ook te gebruiken als werkruimte/atelier of kantoor. 1e verdieping 4 royale slaapkamers. Op de 2e verdieping is het eventueel nog mogelijk extra kamers te creëren. De woonkamer is voorzien van glasisolatie. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Fraai aangelegde en privacy biedende achtertuin gesitueerd op het westen en voorzien van vijver, overdekt terras, bestrating, buitenverlichting, electra, buitenkraantje en een achterom. Een deel van de huidige voor- en zijtuin worden gehuurd van de Gemeente Son en Breugel. Bij verkoop vervalt deze huurovereenkomst. De Gemeente Son en Breugel is mogelijk voornemens het gehuurde deels anders in te richten waarbij de mogelijkheid bestaat om een gedeelte alsnog te huren. Fraai gelegen op een hoekperceel in het centrum van Son. In de nabijheid van diverse dorpsvoorzieningen. Bouwjaar ± 1974. Totale inhoud ± 845 m3. Woonoppervlakte ± 219 m2 gebruiksoppervlakte wonen. ± 33 m2 dubbele garage. Perceelgrootte (eigendom) 296 m2.