Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Neptunusstraat 2 - Son en Breugel

Fraai gelegen hoekwoning met garage. Luxe badkamer (2014). Inhoud woning ± 392 m³. Privacy biedende achtertuin. Perceel 312 m².

Begane grond: Hal, vrijdragend toilet met fontein, meterkast met vernieuwde/uitgebreide groepenkast, trapopgang, garderobenis, kleine trapkast met vloerverwarmingsunit, doorzon-woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, open keuken met MDF- keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron (2016), koelkast met vriesvak (2016), geïntegreerde vaatwasser, 1½ r.v.s.-spoelbak, mengkraan, kunststof werkblad, extra raam naar de zijtuin en deur naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop, toiletruimte met vrijdragend toilet, slaapkamer (± 3,73 x 3,72 m) met nis voor kast, slaapkamer (± 3,30 x 3,72 m) met 2 x vaste kast en wastafel in meubel, slaapkamer (± 2,60 x 2,22 m) met laminaatvloer, luxe badkamer (2014) voorzien van inloop-douche met thermostaatkraan en glazen douchedeur, dubbele wastafel in meubel, spiegel met verlichting, plaatradiator, mechanische afzuiging en plafond met halogeen inbouw-verlichting, via vaste trap naar tweede verdieping.

2e verdieping: Voorzolder met bergruimte onder de schuine zijde van de kap, opstelling VR combi-ketel (± 2006), grote slaapkamer (± 3,74 x 3.23 m) met dakkapel over de volle breedte van de kamer en voorzien van elektrisch rolluik met afstandsbediening, wasruimte met tegelvloer, aansluiting voor wasmachine/droger, halogeen inbouw-verlichting en dakraam, berging.

Bijzonderheden: De begane grond is voorzien van een steenrood kleurige tegelvloer met vloerverwarming. Begane grond gestukadoord plafond. Het woonkamerraam is aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbare screen. Vernieuwde elektrische groepenkast. Voordeur en badkamerraam kunststof (2014). Luxe badkamer geplaatst in 2014. Kleine slaapkamer 1e verdieping, voorzolder en zolderkamer laminaatvloeren. De ramen van de slaapkamers, het zijraam en de dakkapel zijn voorzien van rolluiken waarvan de grootste elektrisch bedienbaar. Buitenschilderwerk van de kozijnen uitgevoerd in 2016. De gevels van de woning en garage zijn in 1995 opnieuw gevoegd. Boeiboord garage vervangen. De voor- en achtergevel zijn nageïsoleerd (2014). De zijgevel voorzien van glaswol. Isolerende beglazing. Extra grote garage (± 7,05 x 2,90 m) gesitueerd op de achterzijde van het perceel voorzien van elektra, loop-deur naar de tuin en kanteldeur naar de oprit. Aangelegde voor- en achtertuin waarbij de achtertuin op het oosten met veel privacy en voorzien van kunstgras, meerdere terrassen, sierbestrating, tuinverlichting en poort naar de oprit. De woning is gelegen in de directe omgeving van diverse basisscholen, bushalte, winkelcentrum en sport-accommodaties. Bouwjaar ± 1969. Woonoppervlakte ± 120 m² woning; ± 20 m² garage. Inhoud ± 392 m³ woning; ± 53 m³ garage. Perceelgrootte 312 m².