Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Molenstraat 47 - Son en Breugel

Luxe drie-kamer appartement van ± 119 m². Gelegen op de 2e verdieping met fraai balkon. Parkeerplaats en berging in de kelder. Uniek uitzicht op Dommeldalvallei en Wilhelminakanaal. Appartementencomplex De Kapteyn.

Algemeen gedeelte begane grond: Entree met brievenbussen en beltableau voorzien van videofoon, royale hal met lift naar verdiepingen, trappenhal.

Algemeen gedeelte 2e verdieping: Centrale hal met de entree naar de 4 appartementen die gelegen zijn op deze verdieping.

2e verdieping  appartement: Grote hal met videofoon-installatie, meterkast, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet en fontein, fraaie L-vormige woonkamer (± 42 m²) voorzien van een groot raam en schuifpui naar het balkon, open keuken (± 7 m²) voorzien van luxe keukeninrichting in hoekopstelling met uitgebreide Bauknecht inbouw-apparatuur waaronder gas-kookplaat, loze leiding voor eventueel elektrisch koken, r.v.s schouw/afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast met vriesvakje, geïntegreerde vaatwasser, 1½ r.v.s-spoelbak, mengkraan, halogeen verlichting en granieten werkblad.

Slaapgedeelte / c.v.- en bergruimte appartement: Via hal: slaapkamer (± 5,15 x 2,90 m), slaapkamer (± 4,70 x 3,15 m), luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair: ligbad met thermostaatkraan, separate douche met douchevloer en thermostaatkraan, vrijdragend toilet, 2 wastafels, badkamer-kast en tot plafond betegeld met sierrand, c.v.-/berg-/ wasruimte met aansluiting voor wasmachine, opstelling HR combi-ketel (2011) en mechanische ventilatie unit.  

Bijzonderheden: Het betreft een zeer fraai gelegen driekamer appartement met een uniek uitzicht op het Dommeldal, het Wilhelminakanaal en de Sonse jachthaven. Luxe keukeninrichting met Bauknecht inbouw-apparatuur en granieten werkblad. Luxe sanitair (Villeroy en Boch). Living van ± 49 m². De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Balkon (± 8 m² exclusief betonrand) met bijzonder fraai uitzicht. 2 grote slaapkamers! De mogelijkheid om één slaapkamer te splitsen in een study / werkkamer, welke toegankelijk kan worden via de woonkamer en het overige gedeelte als 2e slaapkamer (zie bijgaande optietekening). Goede isolatievoorzieningen. Energielabel A+. Fraai balkon van ± 8 m² (exclusief betonrand) met verschuifbaar zonnescherm en riant uitzicht op het Dommelgebied, Wilhelminakanaal en De Sonse Haven. Het appartement beschikt over een eigen berging en parkeerplaats in het souterrain c.q. de grotendeels verdiept gelegen parkeerkelder. Het appartementencomplex is gelegen op een unieke locatie met uitzicht op zowel het Dommeldal als het Wilhelminakanaal. De natuur als goede buur! Voorzieningen op loopafstand waaronder een Jumbo supermarkt. Bouwjaar 2010/2011. Oppervlakte appartement ± 119 m². Servicekosten € 175,11 per maand.