Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Lichtstraat 538 - Eindhoven

Fraai drie-kamer appartement (± 110 m2) op de 5e verdieping met loggia-terras. Parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Appartementencomplex “De Graaf”. Centrum van Eindhoven.

Algemeen gedeelte begane grond: Overdekte entree, centrale hal met natuurstenen vloer, briefbussen en beltableau voorzien van videofoon, royale hal/trappenhal met lift naar verdiepingen.

Algemeen gedeelte 5e verdieping: Centrale hal met voordeur naar het appartement.

Woongedeelte appartement: Hal met videofoon-installatie, kast met stadsverwarmings-unit en warmwaterbereider, vrijdragend toilet met fontein, fraaie Z-vormige woonkamer (± 39 m2) met diverse ramen, klokthermostaat en deur naar loggia-terras, open woonkeuken (± 13,5 m2) voorzien van kunststof keukeninrichting in hoekopstelling met elektrische kookplaat, r.v.s. schouw afzuigkap, combi-oven/magnetron, koel-/vriescombinatie, geïntegreerde vaatwasser, r.v.s.-spoelbak, mengkraan en composieten werkblad.  

Slaapgedeelte: Via hal: hoofdslaapkamer (± 6,29 x 2,99 m), tweede slaapkamer (± 4,48 x 1,90 m), geheel betegelde badkamer voorzien van kunststof ligbad, separate douche, wastafel met spiegel en grote design-radiator.  

Bergruimte in appartement: Via woonkamer: was-/c.v.-/bergruimte met opstelling mechanische ventilatie unit t.b.v. het gebalanceerde ventilatie systeem met warmteterugwinning, aansluiting voor wasmachine en groepenkast.  

Bijzonderheden: Het betreft een fraai appartement op de 5e verdieping met uitkijk op het verder aan te leggen Victoriapark! Oppervlakte living ± 52 m2. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een lamelparket vloer. De keukeninrichting en het sanitair zijn niet luxueus. Kunststof kozijnen met draai-/kiepramen. Videofoon-installatie. Goede isolatievoorzieningen (o.a. HR-beglazing). Representatief/stijlvol appartementencomplex De Graaf gelegen in het Regentekwartier. Centrum Eindhoven. Fraai loggia-terras (± 5,30 x 1,61 m2) met uitzicht op omliggende appartementen c.q. stedelijke bebouwing en het toekomstige Victoriapark. Op de begane grond een berging (± 1,85 x 1,83 m). Grote parkeerkelder, welke toegankelijk is via een op afstandbedienbare garagedeur, met eigen parkeerplaats (± 15 m2). Het appartementencomplex "De Graaf" is gelegen in het Regentekwartier in het centrum van Eindhoven. Gelegen naast het fraai gerestaureerde industriële monument “De Witte Dame” en woontoren “De Regent”. Het betreft 3 appartementsgebouwen. Uitzicht op het toekomstige Victoriapark! Centrumvoorzieningen op loopafstand. Bouwjaar 2002/2003. Netto vloeroppervlakte appartement ± 110 m2. Servicekosten € 181,60 per maand (inclusief parkeerplaats).