Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Keverberg 70 - Eindhoven

Fraai gelegen tussenwoning met aangebouwde berging. Inhoud woning ± 443 m3. Perceel 139 m2. Fraai uitzicht op groenvoorziening. Woonwijk Hanevoet.

Begane grond: Hal, meterkast (7 groepen en 3 fase), toilet met fontein, Z-vormige woonkamer voorzien van parketvloer en trapopgang, trapkast, open keuken met eenvoudige eiken houten keukeninrichting voorzien van kookplaat, afzuigkap, oven, 1½ r.v.s. spoelbak, close-in-boiler en kunststof werkblad, bijkeuken voorzien van eenvoudig keukenblok met koelkast en r.v.s.-spoelbak, inpandig bereikbare berging.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer (± 4,59 x 3,25 m) met parketvloer, slaapkamer (± 3,79 x 3,25 m) voorzien van vaste kastenwand met schuifdeuren, slaapkamer (± 3,65 x 2,52 m), eenvoudige badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel, radiator, extra elektrische verwarmingslamp en aansluiting voor wasmachine, via vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping: Overloop, c.v.-ruimte met opstelling c.v.-ketel (1972), badgeiser en mechanische ventilatie, berging, zolderkamer (± 5,14 x 3,21 m) met vaste wastafel, 2 vernieuwde dakramen en bergruimte onder de schuine zijde van de kap.

Bijzonderheden: Fraai gelegen tussenwoning met uitzicht op groenvoorziening/grasveld. De keukeninrichting en sanitair zijn eenvoudig van uitvoering. Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten. Z-vormige woonkamer met parketvloer. De woning is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing. Het dak van de zolderkamer is nageïsoleerd en voorzien van 2 vernieuwde dakramen. Mogelijkheid voor de aankoop van een garagebox. Achtertuin, gesitueerd op het oosten, met poort naar achterliggend voetpad. Via de bijkeuken is de berging bereikbaar. De berging is voorzien van elektra en een loopdeur naar de tuin. Optioneel is een garagebox te koop welke is gelegen op loopafstand van de woning (aan de achterzijde via het voetpad en de straat oversteken; Puthof). De garage (± 6,00 x 2,82 m) is voorzien van elektra en een kanteldeur naar het garageplein. De woning is fraai gelegen in de wijk Hanevoet, aan een brede laan met groenvoorziening, Winkelcentrum Kastelenplein in de directe omgeving alsmede een basisschool, groenvoorzieningen / Dommelvallei,  bushalte, winkels, sportaccommodaties, snelwegen A2, A67, Randweg N2 en de gemeente Veldhoven. Vrije uitkijk aan de voorzijde op groenvoorziening. Ideale ligging voor medewerkers van ASML, HighTech Campus of het Maxima Medisch Centrum. Oppervlakte garage ± 17 m2. Inhoud garage ± 60 m3. Perceelgrootte garage 18 m2. Koopprijs garagebox € 19.500,= (in combinatie met de woning). Bouwjaar ± 1973. Woonoppervlakte woning ± 127 m2 + 4 m2 overige inpandige ruimte. Inhoud woning ± 443 m3. Perceelgrootte woning 139 m2.