Uw makelaar voor Son en Breugel e.o.
0499-472572
Terug naar aanbod

Kanaalstraat 28 - Son en Breugel

Over de volle breedte fors uitgebouwde eindwoning met berging. Inhoud woning ± 442 m3. Perceelgrootte 267 m2. ± 30 meter diepe achtertuin op het westen. Centrum van Son.

Begane grond: Hal, meterkast met 4 groepen, trapopgang, uitgebouwde T-vormige woonkamer voorzien van lichtkoepel en openslaande deuren naar de tuin, deels open woon-/eetkeuken voorzien van MDF keukeninrichting in hoekopstelling met 5-pits kookplaat waaronder een wokbrander, vlakscherm afzuigkap, hetelucht oven, magnetron/grill, koelkast met vriesvakje, geïntegreerde vaatwasser, spoelbak, kraan met aparte sproeier, granieten werkblad en carrouselkast, lichtkoepel en trapkast, luxe badkamer (± 2013) voorzien van kunststof ligbad, inloop-douche, vrijdragend toilet, vaste wastafel in meubel en achter glazendeur opstelplaats voor wasmachine en droger.

1e verdieping: Overloop voorzien van vaste kastenwand met schuifdeuren en grote spiegel, ouder-slaapkamer (± 3,71 x  2,96 m), slaapkamer (± 3,65 x 2,82 m), slaapkamer (± 2,59 x 2,35 m), via vaste trap naar 2e verdieping.

2e verdieping: Royale zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap vanaf de overloop, met mogelijkheid voor het creëren van een extra kamer en met een dakkapel welke ook voorzien van is van een kunststof raam.

Bijzonderheden: De woning is aan de achterzijde fors uitgebouwd. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer. Fraaie eetkeuken met keukeninrichting uit 2012. Luxe badkamer 2013. Grotendeels kunststof kozijnen met draai-/kiepramen (2006) met horren op de 1e en 2e verdieping. De woning is in 2010 voorzien van nieuwe geïsoleerde dakplaten, nieuwe panlatten, andere tweedehands pannen, nieuwe goten en trespa aan de onderzijde van de gootbetimmering. Het stucwerk in de woonkamer is in 2012 vernieuwd; 2015 nieuw stucwerk en plafond op de 1e verdieping. Erfdienstbaarheid van weg/pad waardoor de achterzijde van het perceel bereikbaar is via de ingang naast Kanaalstraat 20 (het laatste stukje is net onvoldoende breed voor de toegang met een auto). Aangebouwde berging voorzien van elektra, opstelling gedateerde c.v.-ketel (ouder dan 17 jaar), achterraam en loopdeur naar de tuin. Houten schuur/berging/dierenverblijf met doorloop naar achtergelegen kippenren. Vanuit de kippenren zijpoort naar achterliggend pad. ± 30 meter diepe en privacy biedende achtertuin op het westen welke voorzien van is van een vijver, terras, en bestrating. Via de straat aan de voorzijde is er via een poort toegang naar het pad naast het huis waardoor de achtertuin kan worden bereikt. Aan de achterzijde is er via een achterpad de Kanaalstraat te bereiken (ingang naast Kanaalstraat 20). De woning is gelegen in het centrum van Son. Ligging in de nabijheid van het Wilhelminakanaal. Bouwjaar ± 1928; later diverse keren uitgebouwd en gemoderniseerd. Inhoud woning ± 442 m3. Woonoppervlakte woning ± 112 m2 + 12 m2 overige inpandige ruimte. Perceelgrootte 267 m2.